Bulut54 Az su içiyorum. 22+0 dayız, sorun olacak diye korkuyorum , ama kendimi çok da zorlayamıyorum. Bi tavsiyeniz var mı? Zararı var mıdır?
Melisa2907 Bulut54 lütfen bol su için. Içmeye çalışın. 19. Haftalarda başlayan böbrek agrımla birlikte hastanelerde günkerce süründüm yatışım yapıldı hem sağ böbrek hem sol böbreğimde büyüme çıktı. Karaciğerimde açıklık çıktı karaciğer enzimlerim yüksek çıktı. Bu ağrıyı yaşamanızı kesinlikle istemem lütfen bol su için kışta geliyor biliyorum çok zor ama 🥹
BusrAsil2019 Melisa2907 günde 3.5 litreye yakın içiyorumdur. Benim de karaciğer enzimlerim yüksek. Bazen bazı şeylerin bazı şeyler ile ilgisi yok inanın. Olacağı varsa oluyor
Htccndn Kaç litre içiyorsunuz günde bilmiyorum ama bir tanıdığımız 2 kez hamilelik geçirdi bir tanesi karnında öldü bebek susuz kaldığı için bir taneside suyu azaldığı için erken doğum oldu ama bence bol bol su tüketin hem sizin için hem bebişiniz için
Melisa2907 BusrAsil2019 enzimler için değildi aslında söylemek istediğim böbrek ağrıları içindi 🥹 yoksa kesinlikle olacağı varsa oluyor.