Baharcakirogullari Selamlar 🫣 buralarda biraz yeniyim 8. Haftamın ilk günündeyim bir kaç gündür az az kahverengi akıntım mevcut fakat bugün akıntı sırasında ince bi iplik gibi bir şey geldi endişelenmeli miyim ? Tecrüberinizi paylaşırsanız sevirim
1907sed Baharcakirogullari bende aynı haftalarda aynı kahve akıntıyı gördüm genelde yerleşme kanaması oluyor o akıntı. benimde koyu kahveydi azala azala bitmişti. Ancak doktorunuza bir an önce danışırsanız iyi olur ne olur ne olmaz düşük önleyici progestan iğne verir ve muayene eder rahimde mi kanama var kesenin çevresinde mi var bir bakar çok yeni olduğu için Allah korusun riskli dönemler
Hka_hilal Baharcakirogullari bence doktorunuza söylemelisiniz. Ben de yaşamıştım kese etrafında kanama çıkmıştı. 1.5 ay yatıp progestan iğne ve tablet kullanmıştım. İhmal etmeyin düşük riski olabiliyor. Doktorunuza yazın bence.
Arsln96 @Baharcakirogullari ben göründüm şimdi kalp atışını duyduk kan testi verdim kanama görmedi muayenede
Aslaninannesi_ Canım gebeliğin hiçbir haftasında lekelenme kanama normal sayılmıyor o yüzden doktoruna danış