Canan4 Ergul1 Evet 13 haftalıkken öğrendim oğlum olacak Allahın izniyle inşallah 💙 şu an 15 haftalığım
Ergul1 ShutUp Sağlıkla kucaklamak nasip olsun darısı bana bende kızım olsun istiyorum elbette ilk temellimiz sağlıklı olması ☺️ 13. Haftamdayım ama 1 hafta geriden geliyo umarım sıkıntı olmaz🥰
Ergul1 Tugceaker Benimde 1 hafta geriden geliyo doktor sağlıklı bir sorun yok dedi ama annelik galiba ara ara korku oluyo
ShutUp Tugceaker belirli bir nedene bağlı değilse haftasını yakalıyor sıkı beslenin kontrollerinizi de aksatmayın mutlaka
ShutUp Ergul1 Amin inşallah cümlemizinkini. Hafta geriliği şu an bende de var ama bendeki troid kaynaklı umarım sizin bebeğiniz sıkıntısız haftasını yakalar beslenmek çok önemli bu aşamada
Tugceaker Ergul1 benim 4 gün oynuyo çok bişey değil ne güzel erken öğreneceksin özel takiplisin ozamn ben devlet takipliyim oyüzden canm 16 dan önce söyleyemiyceğini dile getirdi bize
Tugceaker ShutUp sorma valla öyle yapıyorum her gün yumurta yiyorum yoğurt süt eksik etmiyorum ceviz meyve aklına ne geliyorsa yiyorum
Ergul1 Tugceaker Genel olarak devlet takipliyim canım ama özele de gidiyorum orda ögrenebilirsek inşallah☺️