Kızlar deneyimli annelere soruyorum. Bebeğim 23 aylık olcak nerdeyse ve eşim 2 haftalık izne çıktı bu süreçte gezicez bi süre evdede takılırız tabi. Sorum şu normalde 24 ayın sonuna kadar emzirmeyi düşünüyodum ama hazır eşim evdeyken bıraktırsam mı diye düşündüm yani çok zorlarsa eşimde ilgilenir uyutur vs veya gezicez kafası dağılır emmeyi unutur daha kolay bırakır mı diye düşündüm. Yoksa aksine eşim işe başladığında oğlumla başbaşayken mi halletmeliyim. bilemedim🤭tecrubeli anneler öneri verirse sevinirim🙏🏼☺️
Emzirmeyi sonlandırma
⬆️⬆️⬆️
⬆️⬆️⬆️
Sum_123 ben çok uzun bir sürece yaydım bunu kızım o kadar bağımlıydı ki bir anda kesmek onu da benide çok yıpratırdı yani 1 buçuk aya yaydım diyebilirim hiç farkettirmeden azalttım gündüz 10 gece 5 kere emziriyosam gündüz 2 tane eksiltip gece 1 tane eksilttim aynı seviyede tutmaya çalıştım son 1 kez emzirmem kalmıştı gece onda birkaç gün ağladı ama çok şükür bi şekilde bıraktık. Ben mecburen bu süreçte sağlıklı beslenmeyi bi kenara bıraktım. Meyvesuyunu çok sevdiği için bazen memede çok ısrarcı olduğunda meyvesuyu veriyodum veya şeker vs. Memeyi bıraktıktan bi süre sonra bu tür beslenmeyi de azalttırdım ve bitti. Sorun şu ki sırada bizim tuvalet eğitimi var bu daha zor geliyo Rabbim yardımcımız olsun 😂
Sum_123 yani demek istiyorum ki bence hemen kısa bi sürece adapte etmeyin kendinizi eğer başarısız olursa daha çok ümitsizlik olur yavaştan başlasanız gittiği yere kadar artık 😊
⬆️⬆️⬆️
⬆️⬆️
Yokmu başka öneri 🥲