Dilan_Deniz Ceycey1881 takipli olduğum doktorum bni 2 hafta öncesinden muayene etmişti,sancın,suyun gelirse gece farketmeksizin gel dedi,2 hafta sonra öyle biranda oldu herşey anlamadım ben zaten ağlaya ağlaya ameliyata gittim
Lovely77 Ceycey1881 bence bol bol arabaya bin ben surekli rdv hastane su bu derken arabaya bindim her binmemde sancim oluyordu ve en son suyum geldi zaten 😂
iremd-1798 Ceycey1881 benimde açılmam sancım yoktu 40+4 oldu doktor gün verdi. Kızımın hazırlıklarını yapıyorduk balkonda. 21.55 de birden sancılarım başladı. Yanındakilere dakika tutturdum 4 dakika da bir sancı geliyor. Ama hiç bir şeyim yokken 4 dakika da bir sancılar başladı. Duş aldım gittim acile 22.55 de giriş yaptım muayene oldum 10 cm açıklık hemen doğuma alındım 23.24 de bebeğim kucağımdaydı. 😅 Herkes şaşırıyor bende dalga geçiyorum çok zor doğurdum diye 😅 sancılar ile doğum serüvenim 1 buçuk saatte başladı ve bitti 😅
metemom_ Ceycey1881 inşallah çok güzel bir doğumdu benimki her anında eğlendim normal doğumdu hiç bir şeyi hissetmedim
Tosuncukannesi Ceycey1881 ama şunu söyleyebilirim iki vajinal doğumumda harika geçti kolaylaştırdı diyebilirim 😍
Mutlulukperi Ceycey1881 sancılarım ufaktan başladığında ütü ile havluyu ısıtıp belime koyduk açılmam çok arttı hemen hastaneye gittik 1 saat içinde doğdu yavruşum
Kesimeliff Ceycey1881 evet yürüyüş kesinlikle yapın ananasıda deneyin bende etkisi olduğuna inanıyorum ☺️