Nur1806 Ben tüm tuşlara basmaya başladım😬 geceler zor geçiyor artık doğsun diye bakıyorum🫠 sizde durumlar ne
Aden35_yn Nur1806 bugün 37 haftalık oldum ilk gebeliğim doğumu bekliyorum normal doğum istiyorum siz ?
Nur1806 Gulcinayazmert bende vallahi ya. 2.çocuk olduğu için dinlenmeye de fırsat yok koştururken doğurcam sanki😅 sonra geceler haram😬 sezaryen mi olacak tarih belli
Nur1806 Aden35_yn bu hafta yapıcak doktorum. Çatı muayenesi doğumu tetikleyebilir diye 38 de yapalım dedi
Nur1806 Kckglr en azından bedenen doğum sonrası rahatlıcaz ben gel lütfen diyorum bebişe. Şu an bile taş gibi karnım nefesim kesiliyor çünkü
KubraSakaa 37+2 artık doğsun istiyorum geceleri çok zor geçiyor. Banada çatı muayenesi yapılmadı şu an çok fena karnım kasılıyor 🥲
Nur1806 Ya benşmds. Bu gece sürekli taş gibi aşağıya da baskı yapıyor hep acaba doğum belirtis mi? Nişan vs.gelmediği için doktora gitmiyorum ama nefesim kesiliyor
Bedihauslu Nur1806 39+5 den selam ben bütün tuşlara basıyorum ama tık yok galiba oglus yerini seviyor ama ben pek mutlu değilim çünkü uyku yok ve ilgilenmem gereken 2 tane daha evladım var