Eslemdogaan Merhaba ben daha 5 haftalık hamileyim 77 kg ile hamile kaldım bu yüzden zayıflamak istiyorum önerileriniz nelerdir trndyl matcha çayı kullanılır mı bu dönemde neler yapılması lazım hamilelikte çok kilo alıyorum
gaydirigubbakcemilem Eslemdogaan henüz 5 haftalık hamilesiniz çok başındasınız böyle ne olduğu bilinmeyen çay vs tüketmeyin
-Nazli7- Eslemdogaan hayir emziren anneler bile kullanmıyor O dedginiz markayı hiç bisey yapamazsanZ suan
Kubraalp67 Eslemdogaan sakın bilmediğiniz bitkileri çayları içmeyin kabızlık için bol bol su elinizden geldiği kadar suyu çok içmeye başlayın kuru kayısı kuru incir tüketin aç karınla bir de kefiri günlük hayatınıza dahil edin çok faydasını göreceksiniz. Ben de aynı durumdaydım doktorum duphalac şurup yazdı sadece bir kere kullandım kabızlık sorunum kalmadı kefir kuru kayısı incir tüketince.
Kkardelenn1 Eslemdogaan hayır sakın kullanma hiçbir ürün eğer imkanın varsa maddi olarak gebe diyetisyeni ile yoluna devam et hem kilo verip hem sağlıklı bşr hamilelik geçirmiş olacaksın
Eslemdogaan gaydirigubbakcemilem afedersinzi ama wc çıkmakta zorlanıyorum bunun için hamilelikte bişey kullanan var mı acaba normal hayatımda hep kabızlık çekiyorum
gaydirigubbakcemilem Eslemdogaan kefir kullanın düzenli olarak bağırsak sağlığınız için veya doktorunuza sorun belki probiyotik deteği başlar
Sekerkutusu Eslemdogaan magnezi kalsine kullanıyorum. Gerek duydukça. Gebelikte çok inatcı bi kabızlık durumu yaşıyorum maalesef. Toz ilaç bu tadı yok suyla karıştırıp içiyorum.
Erol66 Canım ben 79 kiloydum bulantı yemek kokusundan tiksinme falan derken 74 e düstüm senin icin erken bence yinede sen bilirsin
Eslemdogaan Erol66 vücudumda 100kg gibi duruyor basenli ve omuzlu biriyim çok kilolu duruyorum sağlıklı olarak öneri istemiştim birde neler yiyebilirim
Eslemdogaan gaydirigubbakcemilem bu hafta doktora gideceğim doktor önerisi ile de diyete başlamak istiyorum diğer gebeliğimde şeker ve tansiyon problemi çekmiştim iniyor tekrarlanmaz
Erol66 Senin gibi 5-6 hafta falandı galiba ama biz gec ögrendik sıcaklardan hastalandım falan sanıyodum ama testle ögrendik
Erol66 Suan 15 hafta olduk yeni yeni istahım geldi hatta cocuk kilo almaz diye doktora danıstım kilon iyi dedi kilo werdigim icin korkmustum
littlemiddle O çaylara asla güvenmeyin, hele de hamilelik döneminde. Bir diyetisyenler süreci devam ettirseniz aslında belirli haftalara kadar güzel kilo verirsiniz ya da almazsınız.
143i53 Yok tabiki kullanma hicbir ayinda ekmegi kisabilirsin tam bugday hamurisi tatli uzak dursan bol su yavas yuruyusle kontrol edebilirsin hic olmadi dyt gidersin sana uygun liste verir
seyma0661 Eslemdogaan sakın o tarz çaylar içmeyin bence diyetisyenden destek alın ilk zamanlar bulantıyla beraber açlık hissi, tansiyon şeker düşüklüğü de çok oluyor. Bu sefer kendi enerjinizden düşersiniz. En iyisi diyetisyen ile ilerlemek