Gzm34 dogalina normal tabiki daha o çok küçük. Ben 19 da kıpırtı gibi hissetmeye başlamıştım 20 den itibaren hissetmiştim. Sizde bir iki haftaya hissedersiniz merak etmeyin. 36. Haftamdayım şimdi de öyl bir hareket ediyor ki canım acıyor bazen:)
gaydirigubbakcemilem dogalina ilk gebelikte daha geç hissediliyor :) birde tatlı falan yiyince hareketlenir. Annenin kilosuda etken biraz bu konuda ben zayıf biriyim 15. Haftada hissetmiştim
Cansu-2600 dogalina Çok çok normal ben 23-24 haftalarda hissetmeye başlamıştım. Şimdi 34+5 haftalığız sağolsun sabahları beyefendi kendi uyandırıyor 😁
littlemiddle Normal, birkaç haftaya netleşir hareketleri. İlk gebelikte özellikle geç anlaşılıyor. Bazen böyle balık gibi süzülüyor, sonra tekme ve hareketleri daha iyi hissediyorsunuz.
2prens1prenses_ dogalina bence normal ben ilk gebeligmde 22 yada 24 te hissettim aman çok az bu üçüncü 16 haftaligim ama hala bunuda hissetmedim bir iki haftaya hissederim gibime geliyor
Mor-kelebek @dogalina biraz yapıyla alakalı heralde ben ilk gebeligimde 16. Haftada hissetmiştim böyle içinden balık gibi kayıyor gibi hissediyorsun tekmeleri hissetmek daha uzun sürmüştü
Cigdm725 dogalina ben 16 haftalikken bir tık etti öyle ilk hissettim sonra 20. Haftaya kadar hissetmemiştim 20.haftadan sonra baya belirginlesti şuan 23haftayim bazen öyle bir baskı yapıyor ki Mide mesena ☺️ama doktoruma sordum his 20 ve 24 hafta arası başlar bazen bu süreç uzar icerde haraket ediyor ama sen hissetmeyebilirsin normal demişti yani senin açından diyorum benim20.hafta da basladi normalde benimki erken haftalarda bile haraketliydi ama ben hissedemiyordum küçük olduğu için
Yurmet dogalina Bende bugün 18 haftalık oldum pek hissetmiyorum normal deniliyor🫠2. Gebeliğim ama hala cok hissetmedim gibi siz cinsiyet öğrendnz mi
SeymanurAslan Haftaya giriyorum ben de hala hissetmiyorum hiçbir şey. Bakalım kaçıncı haftada hissedicez
KurabiyeninAnnesi123 dogalina 20 den sonra da hissede bilirsin kuzum endişelenme 24 e kdr normal sayiliyor eli kulağındadir hissetmeye başlarsn