Sukoo33 Kızlar beta degerıne göre sizce kac haftalık hamile . Bu değere göre doktora gidilirse kese görünmesi gerekiyor mu. Kuzenımın testi acilden gitti ama kese görünmediğini söylediler.
ozgmom Sukoo33 Ben beta 15 bindeyken acilden gittim keseyi göremedi. Acilin cihazları çok iyi olmuyor mutlaka kadin doğumdan randevu alın derim
Larraa Son adet tarihi ne zaman? Haftası son adet tarihine göre hesaplanır ama bu değere göre evet kese görünmesi gerekir.
minigim__1 Sukoo33 benim de 5 ağustos değer hesaplamasında 23500 falan oluyo benimkisi doktora gittiniz mi?
1Anneadayiiii Hatice5258 canım merhaba bende perşembe günü kan verdim 769 çıktı cumartesi 1570 çıktı çarşamba günü gel ultrasonla bakalım dedi doktor keseyi görür müyüm ya görünmez diyorlar da
hayalim35 Sukoo33 bazen geç görülebiliyor yani bilmiyorum bn hep 7-8 haftalıkken gidiyordum hem kese hem kalp atışını duyuyorduk
hayalim35 gaydirigubbakcemilem Evet bazen adete göre olmuyor geç döllenme oluyor ya da bazen kilolu ise anne karnında çabuk görülmüyor
gaydirigubbakcemilem 1Anneadayiiii yani bilemedim görünürsede çok minik olur muhtemelen zor gibi geldi bana ben kese görünmez diye erken gitmedim 6 da gittim :)
1Anneadayiiii gaydirigubbakcemilem Bende gitmek istemiyorum ama daha önce bi düşüğüm oldu ve şu an tüp bebek tedavisiyle hamileyim o yüzden doktor gel dediği için gidicem mecbur ☺️
Mor-kelebek @1Anneadayiiii ben de 5 haftada gitmiştim normal göremedi vajinal ultrasonda gördü iki gün sonra başka hastaneye gittim normal ultrasonda gördü sizde görürsünüz inşallah