benimcanimoglumm Kizlar merhaba 3 tane cocugum var yaklasik 1 yildir duzenli igne kullandim ve suanda 6 aydir bir damla dahi adet görmedim dr gttim duphaston ve tarlusal dye iki farkli sokturcu denedi hic ise yaramadi benim gbi kullanipta adet goremeyen varmi
dygsss Bence o iğneyi kullanmayın yan etkileri çok fazla aylık olanı kullanın eğer kullanacaksanız ben 1.5 sene kullandım adet gördüm hep sağlık ocağındakiler 3 aylık iğneyi tavsiye etmedi
benimcanimoglumm dygsss evet maalesef cok fazla yan etkisi bilerek basladim bnde ama suanda kullanmiyorum adet gorememem ondanmi orasida tam belli degil
dygsss benimcanimoglumm ilk kullanırken aylık iğnenin bile yan etkileri oluyor adet düzensizliği gibi bıraktıysanız hormonların vücuttan atılması biraz zaman alıyor ben gebelik düşündüm martta bıraktım doktor vurdurmadığın an koruması biter dedi ama temmuzda hamile kaldım 3 aylığın biraz daha uzun sürer diye düşünüyorum
benimcanimoglumm dygsss gebelik dusunmuyorumda suanda korunamiyorumda dr dogum kontrol hapi baslamadi adet gormedigim icin vajinal ultrasyonla muane olmadim korkumdan o yuzden tam tani belli degil menopozla ilgili bsyler sordu galiba olabiliyormusta
benimcanimoglumm dygsss randevu aldim bakalim bu sefer ne derse dr bnde soyle dusunuyorum adet gormedigim icin yumurtlama olmiyor e o zamanda bebek nasil olcak
dygsss benimcanimoglumm adet göreceksin belki korunmuyorsan gebelik de oluşabilir adet görmeden bence riske atmayın bebek istemiyorsanız
benimcanimoglumm dygsss yok Allh olmayanlara versin ins 3 tane var zaten gebe kalmamda yasaklandi rahim ici yapisikligim cok fazlaymis
benimcanimoglumm dygsss esim istemedi hemde yasim kucuk dye olmaz dedi dr baglayacak baska doktor buldum ama 4 .olsun oyle baglat dyo esim kafayi yiycem ****