Silaybooo123 Gzd5 ne çokmuş bebeğin bezi girmiyor neredeyse benim ihtiyacım yok elhamdülillah fakat ihtiyacı olanlar durumu olmayanlar da vaar dalga geçer gibi
iremd-1798 Silaybooo123 yani ben ilk kızımda çalışmıyordum 300 TL almıştım ikinci bebeğim oldu şimdi çalışıyorum sosyal güvenlik 400 TL yatacak dedi. Veriliyor diye biliyorum.
Rabiul Havva_Nur20 benim başvurum otomatik olmuştu sanırım hastane yaptı kendiniz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum 170 i arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz
Zeynep1283 Rabiul Rabiul daha doğum yapmadım çalışmıyorum emzirme ödeneğini nasışnasıl nasil alabilirim
Aycicegi_ Yeniyeniden Ben memurum ama 300 tl gibi birşey aldım ptt den sadece 2020 de😀 bütün annelere maddi destek sağlansa süper olur
Yeniyeniden Aycicegi_ simdi bende çalışıyorum izne ayrıldıktan sonra o 4 aylik rapor paramız oluyor ya onun 50 bin civarı onu sadece çalışan ssk olanlar alabiliyor evde oturanlar değil hanfendi onuda algılaması olabilir
Papatyam1212 Kubrahmz süt parası ne kadar acaba bence bizde de aylık maaş yatacak doğum parası şeklinde olmaz devlet ya
Kubrahmz Papatyam1212 400 tl diye biliyorum. Arkadaşım esprisini yapmıştı ıslak mendil alabildik diye😂