nilllayy Kızlar merhaba, reglim 5 gün gecikti bugün itibariyle. Dün ve bugün test yaptım ikisi de pozitif. Ancak blogda okuduğun kadarıyla böyle olup kan testinde negatif çıkanlar varmış. Yarın kan testi vericem inşallah ama şu an tek düşündüğüm bu. sizlere de sormak istedim böyle bi şey yaşayan var mıdır diye? Görselleri eklemeye çalışıcam :)  ! 
orkidemm_ nilllayy tamam da kan verirsen kesin pozitif bence sen bir başkasının testine bakma bariz var çünkü kıp kırmızı pozitif olursa haber edersin 🌺
myangelson nilllayy böyle olup kan testinde negatif çıkanlar varmış Hayır bu kadar koyu çıkıp negatif gören yok. Silik pozitiflerin negatif çıkma ihtimali var sizin bariz çift çizgi bunun yalancı pozitif ihtimali yok
nilllayy orkidemm_ bugün gittim doktor 4 haftalık gebelik dedi, kese oluşmuş ancak içinde bebek yokmuş henüz. 2 hafta sonra kontrole çağırdı
nilllayy Eluf teşekkür ederim inşallah. Paranoyak oldum valla o kadar değişik şeyler okuyorum ki başka bi şey düşünemez oldum sürekli kafamda kuruyorum🥹
nilllayy Eluf bugün gittim doktor 4 haftalık gebelik dedi, kese oluşmuş ancak içinde bebek yokmuş henüz. 2 hafta sonra kontrole çağırdı
umutluanneadayi nilllayy aynı şeyi düşünüp gidip kan verdim seninkinden bir tık daha silikti değerim 1000 çıktı
Eluf nilllayy ay maşallah hayırlı olsun canım 7.8 haftalk olunca keşke bebek gorunur sitres yapma dersi bize
nilllayy Zarifokur hahahahah ayy daha göremedik ama bakalım iki hafta sonra allah görmeyi nasip eder inşallah