mimikralicesi Kızlar birşey sormak istiyorum hani adet döngüsüne göre cinsiyetten anlayan arkadaşlar varya doğru çıkıyor mu ? Tahmini tutan kişiler oldu mu ?
Brrcx mimikralicesi yumurtlama zamanından önce ve yumurtlama zamanında olunca kız diye duymuştum ovulasyon testiyle hem öncesi hemde yumurtlama günü yaptık kız bebek oldu 2.kez doğru olduğunu düşünüyorum
Miniminia Kime hesaplama yapıyorum? Son adet tarihini ve doğum tarihini tam yazması lazım 🙏🏻🌸 mimikralicesi Seviliyorsun
mimikralicesi turkan403 şöyle son adet tarihini söylüyorsun birde yaşını cinsiyeti söylüyorlar öyle bilen kişiler var
turkan403 mimikralicesi soylim ya son adet karışık ama benm uyumsuz haziran 2snden baz alindi iki kizim var benmde üç gebelik olucak inşallah doktor kiza benziyo dedi ama blmyom 2000.06.16 haziran 2
Dilankrca mimikralicesi o çin takvimi internetten kendiniz de bakabilirsiniz ben burda sordum yanlış çıkan arkadaşlarda varmı
superstar_00 Brrcx ama Doktorlar şöyle diyor erkekte bulunan y hormonu biraz tembel ilerlediği için yumurtlama günü eğer birlikte olursanız yumurta henüz yakın bir yerde olduğu için y hormonu daha çabuk ulaşır sizin dediğinize göre bu tam tersi oluyor😁
Brrcx mimikralicesi olabilir ama benim yumurtlama günüm adetimin hemen bitimine denk geliyordu ovulasyon testine göre 2 kere denedik ikisindede kız bebeğe hamile kaldım tabi Allahın dediği olur ben yaşadığımı ilettim
mimikralicesi Miniminia aşko bilmeyenler varmış kim yapıyor diye sordular seni söyledim bende 😂💗 bakalım bende bu ay devam ediyorum bu aya erkek demiştin eğer hamile olursam inşallah tersi çıkar ya 😂
mimikralicesi Burcak-28 senin aslında 3 aylık olmadı mı doktorun demesi lazım özeller genelde söylüyor