BA1 Merhaba kizlar her doktor farklı söylediği için bikaç sorum olcak 2.trimester beslemesi için roka,tere,marul ayrıca kekik ve kuru nane yemek de bi sorun olur mu zararı var mı
Nurpoyrz BA1 en çok maydonoz konusu oluyor düşüğe sebep oluyor vs diyorlar ama ,bi video izlemiştim böyle bişey olması için tarlasını yemen lazım diye . Ben başından beri her yeşillikten yedim bi sıkıntı yaşamadım .
Leylaaa_46 BA1 doktorlar ne söyledi ki yiyebilirsin iyi yıkanmış salatalarda yediğimiz şeyler zaten bunlar
esca344 BA1 benim doktorum yeşilliği özellikle tüket dedi maydonoz için de her gün oturup bir demet içip üstüne suyunu kaynatıp içmezsen sorun olmaz dedi orantılı yersen fayda görürsün dedi
Rukiisss Nurpoyrz onu bende bir yerde okudum maydanozun düşüğe sebep olduğunu doğru bilgi mi yanlış bilgi mi bilmiyorum ama ne olur ne olmaz diye yemedim hiç ilk gebeliğim olduğu için korktum açıkçası kaybetmek istemedim riske atmadım
BA1 Nurpoyrz Çok teşekkür ederim maydonoz ve kekiği çok duymuştum o yüzden tereddüt edebiliyor insan zaten Google baksak yiyeceğimiz sadece 10 şey var gibi
BA1 Leylaaa_46 Kendi doktorum yiyebilirsin diyo diğer bi doktora gittiğim de bu tarz yeme dedi herkes farklı konuştukça insan şaşiriyor
Nurpoyrz Rukiisss benim de ilk gebeliğim ama böyle bişey olduğu doğru gelmiyor bana doktor da herhangi bişey söylemedi ,tabi sizin tercihiniz
Nurpoyrz BA1 Ya dışarıda yemek de çok güvenli değil ama ben çok canım çekince yiyorum doktorum da abartmadan yiyebilirsin dedi canının çektiği şeyleri ,sadece midye yemedim oda içinde civa olduğunu bildiğimden kendimi durdurdum sadece
BA1 Nurpoyrz dişi pişmiş sadece içi hafif pembemsi et olunca bile pişmemiş gibi geliyor et çok zor yiyorum pişir bile pişmemiş gibi geliyor benim de dişarda yerken bide et konusun da pimpiriğim oluyor😁
BA1 Nurpoyrz zaten dokunan ya da zehirleyen şey o gün belli oluyor dimi sonradan ortaya çikan birsey değil heralde