zeynep_yildiz20 Kızlar kilo almadan nasıl ilerliyorsunuz neler yiyorsunuz ben daha 4 haftalığım ve kilo almaktan çok korkuyorum
12moom zeynep_yildiz20 açıkçası herseyi yedim ekmekten tut hamurisine tatlisina kadar şuan 36.haftadayim maşallah subhanallah sadece 2 kilo aldım nasıl oldu anlamiyorum ama öyle oldu 😄 bünye ile alakalı bence çokta kasma belli olmuyor kilo alıp almamak
Aylaa123 zeynep_yildiz20 kiloyu takıntı yapmayın bence . Hamileyim diye iki kişilik yemeyin bol proteinli beslenin az ve sık yiyin normal yeme düzeninize devam edin . Ama bazen ne yaparsanız yapım gene alınıyor bünyeyle alakalı birazda
Leylaaa_46 zeynep_yildiz20 illaki kg alıyorsun az veya çok önemli olan sağlıklı yemek . 1 ekmekle çikolata şurup yiyende var 1 dilim ekmekle konuyu kapatanda 😂 31 haftalık oldum 6 kg aldım canım hiç bi şey istemiyor aşerme çok olmadı ilk 4 ay hiç bi şey yiyemedim midem bulandı . Sonrada normla yedim
rumikaa zeynep_yildiz20 normalde kilo alan biri değilim 52 yle hamile kaldım 8. Haftaya geldiğimizde 49 olmuştum şuna 14 haftalık 53 olmuşum nasıl kilo aldım hiç bilmiyorum
zeynep_yildiz20 12moom ben çok kasıyorum ya birde çok kiloluydum daha yeni istediğim kiloya ulaştım hamile olduğumu öğrendim 🤗