Brgmde Yemek yiyorum mesela kusana kdr gene kazınıyor açım doymuyorum zannediyorum bune ya nasıl birşey ??
Alpmom__ Brgmde ayy bende öyleydim . İlk aylar öyle iştahsızdım ki bu ay bir açıldı pir açıldı 😂😂 kahvaltı yapıyorum 2 saat geçmeden acıkıyorum ve şekerli şeylere düştüm . Nasıl olacak bilmiyorum
Gamzeli-annee Brgmde bende de durumlar aynı ve sürekli kahvaltılık yemek istiyorum yemeklerden tiksindim tamamen ne zaman normale dönerim bilmiyorum 🥺
Brgmde Neferut yemek yedikten sonra kazınma olması tuaf geldi ama doyduktan sonra da açlık hissi geliyor
Neferut Brgmde evet çok iyi anlıyorum günde kaç öğün yediğimi bile hatırlamıyorum sonra da midem ağrıyordu. Kuruyemiş falan yiyin meyve yiyin siz
newmommmyy2 Ben şuan daha 7+2 deyim aynı problem bendede var midem deli gibi kazınıyor yemek yiyorum aç hissetmiyorum aslında kendimi ama yedikten bir saat sonra bile başlıyor kazınmaya mahvediyor ne bunun çözümü ya 😢😢😢
Bebisiminannesii Bende ayni durumdayım yemek yesemde kazınıyor,yemesemde. Dediğiniz gibi aşırı yiyince de kusasım geliyor 😀