Yeniyeniden Defnemome olmama ihtimali daha yüksek beklenen adetten 14 gun once yumurtlama gününüzde yumurta 24 saat en fazla yaşadığınız göre sperm yoksa olusmaz
Mor-kelebek @Defnemome olmaz diyemeyiz ama olma ihtimali daha yüksek olan yumurtlama günlerin var onları takip edersen ihtimal yükselir
Nurcanyks Defnemome https://play.google.com/store/apps/details?id=periodtracker.pregnancy.ovulationtracker bu uygulamayı size tavsiye ederim bir çok uygulama kullandım ama bu daha iyi adetiniz duzenlimi peki
rumeysa_1c canım önemli olan bence düzenli ilişkiye girmek adetin bitti mesela o ay hamile kalmak istiyorsan 2güne1 bir korunmasız ilişki yaşarsanız zaten spermler 72 saat rahimde canlı kalıyorlar illaki gebelik oluşur
Defnemome rumeysa_1c ay kurban bayramından nu yana yani kaç ay bilmiyorum ama aynısı da yaptık olmuyo nasip ne zaman bilmiyorum 🥹
rumeysa_1c Defnemome tabikide nasipten öte yol yok strese girme aslında böyle şeyler hiç beklemediğin anda oluyor rahat ol akışına bırak doktora git eşinde gitsin
Mor-kelebek @Defnemome ben takvimim uygulaması kullanıyorum kaç senedir sadece gebelik için değil normal adet dönemini de takip etmek için kullanabilirsin oraya adet başlangıç tarihini kaç günde bir adet olduğunu vs giriyorsun
rumeysa_1c Defnemome Bence zaman kaybetme hem muayene olursun hemde eşin muayene olmuş olur hamile kalmadan önce değerlerini yükseltmis olursun hamilelikten önce doktor gerekli takviyelerini verir kullanırsın hatta ben meme muayenesi bile olmuştum hamilelikten önce