dilcey emel16 evet canım ben memnun kaldım baya güzel inceledi herşeyine tek tek bakıp söyledi 3 tane resmini cd ve yazılı rapor verdi
minikmucizelerimm Klntmtrk bende hayat hastanesin de yaptırıcam kısa süre bakıp bırakmıyor dimi çok merak ediyorum çokta heyecanlıyım sanki ilk defa ultrason a girecek gibiyim 😊
Klntmtrk minikmucizelerimm Bilmiyorum ne kadar sürer bende iki hafta sonra gideceğim merakla bekliyorum yine de uzulmemek için beklentiyi yüksek tutmamak lazım kısa filan sürerse 😁
Nasirliiii Klntmtrk gitdinmi canim detayli ultrasona baktimda 150tl yazmissin kac dak surdu cd resim verdimi sana memnun kaldinmi?
Nrmnulkr Tubademir85 teşekkür ederim canım buradaki yorumlardaki tavsiyelere göre sonomardan aldım randevuyu
Nasirliiii Nrmnulkr detayliya gitdinmi canim fiyat ne kadar oldu doktorun kim oldu esinde seninle berabermi bakti izin veriyorlarmi kararsiz kaldim bende
minikmucizelerimm Klntmtrk evet canım dün girdim doktor çok güzel bakıyor herşeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyor ben memnun kaldım
minikmucizelerimm Klntmtrk yarım saat falan sürdü canım ikiz bebek bekliyorum ben muhtemelen o yüzden o kadar sürdü
Nasirliiii minikmucizelerimm doktorun kimdi canim nasil randeovu aldin?sonomar hayat ve cekirge doruk arasinda kaldim bende cd resim verdimi ?