gulcan_inci Minikmucizem12 alt muayene galiba ama bebek hiç görünmüyor yerleşim yönü de anlaşılmıyor ilerleyen görüntülerde yardımcı olurum
Minikmucizem12 gulcan_inci hayır karından muayne kalp Atışınıda duyduk ama çok küçük dedi dha bide hep sağ tarafta göründü😍
Burnosunn_annesi gulcan_inci en son ki foto oydu bir hafta sonra kontrolüm var inşallah o zman daha belli olur☺️ teşekkür ederim 🥰
gulcan_inci nidoqueen başka görüntü var mı cinsiyetini söylemeyin önce tahmin yapalım bakalım teoriler doğru mu
gulcan_inci nidoqueen burda görüntüyü tam anlayamadım bebeğin alttan görüntüsü var sanki hem erkek bebek organı hem kız bebeklerde olan rahim ağzı boşluğu olan oval karanlık görünüyor iki farklı şey de görünüyor belirsiz
gulcan_inci Minikmucizem12 tamam alt muayene de yön doğru görünür karın ultrasonda aynalama yöntemi ile görüntü kesiti ters alınır görüntülenir tam tersi o zaman bu görüntüye göre sağda bebek erkek denir ama kafa yapısı vesaire belirginleştiğinde daha iyi anlaşılır
gulcan_inci GirlandBoy_Mom aşağıdan bakış yönüne göre sol tarafınıza yerleşmiş görünüyor doğru ise kız demek bebek belirginleştiğinde tekrar tahminde bulunurum
nidoqueen gulcan_inci cinsiyetini bilmiyorum ki söyleyim henüz öğrenemedim sadece tahmin yuruttu doktor 🥲
gulcan_inci nidoqueen plasenta bebek başı bacak arasında kemik yapısı hiçbiri görünmüyor tamamen belirsiz
nidoqueen gulcan_inci doktorda erkek olabilir dedi ama kordonuda olabilir dedi o yuzden kafam cok karisti:) Saglikla gelsinler insallah tesekkurler:)