gulcan_inci Gizemli- alın yapısına göre erkek görünüyor öğrendiğinizde dönüş yapmayı unutmayın merak ettim doğru bi teori mi kendi ultrasonum hakkında yüksek ihtimali anlamış olucam bende 😊
gulcan_inci yeni_anne2 alın yapısı ve nub a göre erkek görünüyor öğrendiğinizde dönüş yapmayı unutmayın merak ettim doğru bi teori mi kendi ultrasonum hakkında yüksek ihtimali anlamış olucam bende 😊
gulcan_inci cansureis plasenta yerleşim yerine göre erkek görünüyor öğrendiğinizde dönüş yapmayı unutmayın merak ettim doğru bi teori mi kendi ultrasonum hakkında yüksek ihtimali anlamış olucam bende 😊
gulcan_inci dika beni bekletmediler ben normal doğumu bekledim normal doğum yaptım 2. Hamileliğimdeyim şuan o yüzden merak edip araştırıyorum
Lavin_1 @dika Kaç haftalıkken bakıyorsunuz acaba bende atmak isterim 8 hafta 3gunluguz ama 7 haftalik ultrason var elimde suan sadece
Tufan_aras Sermec27  benimkine de bakar mısın lütfen
gulcan_inci Tufan_aras plasenta yerleşim yerine göre kız ama alın yapısı, nub veya bebeğin yerleşim konumu belirginleştiğide daha iyi anlaşılır