Cerennn1 dika canim sen dun tahminde bulunmustun bugün kontrolum vardi doktor cinsiyeti soyledi erkek diye tahminin dogru cikti bi goruntu atiyorum bu bacak arasi görüntüsü mü bi bakarmisin inanamıyorum nedense
Devil dika benimde çift yumurta ikizlerim olacak yorum yapar mısınız? Herkes farklı birşeyler dedi birde sizin fikrinizi alayım? Yarın kesin olarak belli olacak cinsiyetleri de https://hizliresim.com/qtrxylg bu USG de 12+4 haftalıklar
Dolunay_dolunay Naziko bu postu çok önceden atmışsınız ama karşıma çıktı evrenden bi mesaj olduğunu düşünüyorum çünkü ben de 1 kere adı duyulmuş birine sordum hissettiğimin tersini söylediği için çok arada ve garip hissettim.Garip hissettiğim için de kendimi iyi hissetmedim o yüzden kimseye sormamaya karar verdim. Profilinize baktım siz de o kişiye sormussunuz ve yanılmış. Allah gönlümden geçeni en iyi bilen bebeğimi de veren Allahım o yüzden doktordan duyana kadar beklemeye karar verdim 😇 Güzel bebeğinize de size de uzun ömürler dilerim ✨🥰
dika Cerennn1 hayırlısı olsun inşAllah 🤲🏻 sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin Bacak arasına benziyor sanki tam emin değil iki bacağını görüyorum ortasında birşey var gibi