mervedmrcn Çatlaklarım bi anda oluşmaya başladı nemlendirdiğim halde, yağ kullanmamı tavsiye ettiler. Hangi yağı önerirsiniz ve markasını da söylerseniz çok sevinirim 🙏🏻
Neferut mervedmrcn Badem yağı ve kantaron yağı kullandığım halde çatlamaya devam ediyorum. Önerileri bende beklemek istiyorum çatlaklar can sıkıcı olmaya başladı
Yelizkhrmnn mervedmrcn bende tamamen yapısal olduğunu düşünüyorum çatlayacaksa çatlıyor.Ben bol su tüketen biriyim göğüslerim ve bacaklarım çatladı. Ama göbeğim hiç çatlamadı. 3. Ayımdan beri bio oil in sarısını kullandım.
Simge22 mervedmrcn 36. Haftada çatlamaya başladı göbeğim okadar yağ kullanmama rağmen sağlık olsun bebislerin bize bıraktığı bir hatıra yaoicak birşey yok ne yazık ki
Seviliyorsun Neferut İnanki geçmiyor aynılarını bende kulandım ama malesef geçmiyor ki ben Dr a sormuştum neden böyle diyerek oda genetik olarak da oluşabiliyormuş canım benim
littlemiddle Çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz kızlar. İlk gebeligimde kullanmadığım hiçbir şey kalmamıştı. Yapıyla alakalı maalesef… Bol su içmeye, krem, yağ sürmeye devam edin ama moralinizi de bozmayın derim.
Neferut Seviliyorsun Valla öyle canım önceden sadece kasık tarafımda vardı çatlaklarım şimdi uzuyorlar göbek deliğimin etrafına kadar. Belimin yanlarında bile çatlak görmeye başladım hafif hafif. Annem de çok çatlamış benim çok üzgünüm önüne geçemiyorum 🥲
mervedmrcn Seviliyorsun ya benim ufak ufak olurdu ama belli olmazdı şimdi çatlaklarım koyu renkli kan var gibi o canımı sıkıyor
Sevgi-cinar Benim ikinci hamileliğin perşembe günü dogurcam eski çatlakların meydana çıktı yenisi oluşmadı hiç düzenli bir şey kullanamadım ama kaşıntım olunca madekasol krem sürdüm çok iyi geldi tavsiye ederim
Yeniyeniden mervedmrcn bende 20 haftaligim suan kilolu hamile kaldim 3.5 aylıktan beri lierac incia ve bio oil kullaniyorum lierac düzenli sabah aksam sürüyorum suanlik birsey yok
DenizSs-5 Aylarca pehlivan gibi gezdiğim halde 6. Ayımın sonunda çatır çatır çatlayan ben akışına bıraktım ne yaparsan yap yine çatlıyorsun 3 aylık olduk Tabikide geçmiyor bacaklarım karnım belim hep çatladı kuzularımızın bizlere bıraktığı hatıralar 😊😊
snoopy Ergenlikte göğüs, bacak ve yanlarımda çatlaklarım oluşmuştu. Dedim hamilelikte yandım, göbeğim nasıl olacak kim bilir 😥 32+5 oldum henüz çatlamadı göbeğim. Ama her sabah bakıyorum, kesin 36-37’de bişeyler olacak sanki 🥹
Feniks mervedmrcn Hindistan cevizi kakao yağı kullanabilirsin ben sadece bir hafta kullanmadım ve o hafta çatladım allahtan az oluştu tekrar başladım şu an tık yok şükür 31.haftadayım 9 kilo aldım