tgb0104 33 haftalık hamileyim şuana kadar hep normal doğum düşünüyorum,( tabi olursa ) ama dün biri Bana şey dedi, doğumdan sonra rahim eskisi gibi olmuyormuş daha genişliyormuş ve ilişki esnasında eşin için önemliymiş, bu doğru mu eski halini almıyor mu
Fatime217 tgb0104 rahim değil vajina canım ama o eskiden evde doğum yapanlarda olurmuş şuanda herkes hastanede doğum yaptığı için ebeler dikiyorlar yani eski haline dönebiliyor .
Fatime217 tgb0104 yani 💯 eski şeklini alırmı bilmem ama genişleme filan için ebenin yaptığı dikişler önemli işin ehli kimseye denk gelinmeli 😅
Rabiamina tgb0104 her insanın yapısı bir olmaz tabiki. Bunu yaşamadan Tam anlamıyla bilemezsiniz. Ama o duruma gelmesi için çok doğum yapmış olmakta etkili oluyormuş ben de okudum onları ve hiç takılmadım.
Sedadvc tgb0104 eşini düşündüğün kadar kendini de dusunmelisin bence. Sezeryanden sonra vücut eskisi gibi olmuyor. 12 sene olmuş hâlâ beli ağrıyan, soğukta dikiş yeri sızlayan sezeryanli tanıdıklarım var. Vajina çok genislerse daraltma ameliyatı olursun. Çok daha basit sezaryen doğumdan.
Evrimnbe tgb0104 bunu bende merak ediyorum. İlk hamileliğim bu arada ama şöyle birşey söyliyim evlendikten 4 sene sonra vajina genişliği yaşamaya başladım çünkü ilişki sırasında bazı pozisyonlarda vijanadan gaz çıkışı oluyor hala devam ediyor bu sorun malesef ve vajina genişlemesinden kaynaklandığı söyleniyor. Doğumdan sonra çok aşırı bi genişlik olmaz umarım bende normal doğum istiyorum
aslhnkrts9 tgb0104 ilk doğumumdu normal oldu aslında dikişsiz olacaktı ama benim gücüm tükendiği için kesin dedim kendi isteğimle doktorlar sağolsun çok ilgilendiler. Önemli olan doktorun eli dikiş atma becerisi beni doktorum çok güzel dikti içte kaç dikişim var bilmiyorum ama sık dikiş attım demişti. 6 ay oldu hiç genişlik vs olmadı dikişle daralıyo bence
Prensesannesibir Hayır canım öyle birşey yok iki normal doğum yaptım kızlığımda nasılsa şimdi öyle genişleme falan yok onun estetiğini dikiş atarak kapatıyorlar o eskiden di vajinal genişleme artık tıp gelişti onunda estetiği var