minigim__1 metemom_ ben doğum yapana kadar içtim çok şükür bebeğimde bi sıkıntı olmadı doktor o ilaçtan olduğunu söyledi mi size?
metemom_ minigim__1 evet doktorum kullandığım ilaçları sorduğunda söyledim ve bu tip mide ilaçlarının maalesef etkisinin büyük oranda olduğunu söyledi belirttiğim gibi nadiren benim bebeğimde olduğu gibi etkilere neden oluyor ama hiç risk almaya değmezmiş çok pişman oldum kendimi bu yüzden çok suçladım keşke kullanmasaydım diye niyetim insanları korkutmak değil uyarmak kimse benim çektiğim acıyı çeksin istemem çünkü
minigim__1 metemom_ tabiki söylemeniz doğru bi davranış ama herkeste aynısı olacak diye de bişey yok Allâh herkesin bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kimse istemez öyle olsun ama bazen çare kalmıyo ben ilaç etki edene kadar serumla beslendim gerçekten ilaç gibi gelmişti yani
metemom_ Gizemiii amacım kimseyi korkutmak değil emin olun hamilelikte ilaca dua ediyordum fakat bu hastalık yüzünden alanında uzman doktorlara danıştığımda maalesef hamilelikte kullanılan bu tip mide ilaçlarının büyük oranda etkisi olduğunu muhtemelen bu ilacın da benim bebeğime etki ettiğini öğrendim( tek bir doktordan duymadım) her bebekte ve her annede olan bir durum değil nadiren diye belirttim ama ben bu yüzden kendimi suçladım çok acı çektim hâlâ da çekiyorum kimsenin başına gelmesini istemediğim için uyarmak istedim yanlış şekilde ifade etmiş olabilirim
Gizemiii metemom_ anladım teşekkürler benimde amacım size kötü söz söylemek değil ilacı ben dahil çoğu gebe kullanıyoruz ki bazılarımız en ağırını kullanıyor açıklamalı daha güzel olmuş elinize sağlık umarım şuan iyisinizdir😊😊
metemom_ asyap galiba ben yanlış ifade etmiştim herkes korkutuyorum sanmış ama niyetim uyarmak benim çektiğim acıyı suçluluk duygusunu hiç bir annenin çekmesini istemem
asyap metemom_ herkes her zaman olumlu şeyler duymak istiyor bu ilacı kullananda çok olduğu için ki bende çok fazla kullandım o yüzden bu kadar tepki aldın sen bunu anlattın diye onlar yaşayacak ya da yaşamayacak diye bişey yok sadece yaşadığın şeyi anlattın ihtimalini söyledin ihtimal olarak belirttin senlik bişey yok zaten görüş almak için soru soruyorlar herkes çok iyi aman bırakma çok iyi ilaç derse ne anlamı var bu forumun sende kendini suçlu hissetme ihtimaller üzerinden böyle olacağı varmış sonuçta zevki bişey yapmamışsın sigara alkol değil inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebişin
metemom_ minigim__1 tabiki öyle ama bendeki etkisi maalesef bu yöndeydi amniyon zarına zarar verip bant oluşmasına ve bebeğimin parmaklarına yapışmasına sebep olmuş ama bu nadiren olan bir durum çoğu anne gibi benim de kurtarıcım gibi olmuştu hamilelikte o yüzden kimseye bir şey diyemem ama uyarmak da isterim hiç bir anne bunu yaşamaz umarım 😊
Cute23 Brgmde 5 buçuk ayda bitti bulantılarım ve bıraktım sizin de biter umarım yakında.İçmediğim zamanlar durmaksızın kusardım ben de malesef gece gündüz
Ebruuu0606 Brgmde önce birkaç gün 2 2 kullandın yatmadan önce sonra 1e düştü sonra 2-3 günde 1 kullanmaya başladım sonrasında bulantı hissetiğimde kullandım gün içerisinde 13. Haftada tamamen kestim tabbii bulantı hafif hafif oldu ama maden suyu yeşil zeytin muz vs. Oda çokk değil 2-3 güne geçti
Mrt9021 İlk gebeliğimde 24. Haftada bunda 29. Haftada bıraktım. Ama daha hala mide bulantım ve kusmam çok fazla, ama bir sakıncası yok demişti doktorum. İlk gebeliğimde de olmadı bundada olmadı şükür
Nzbgln Brgmde hiç bir işe yaramadığını ilk kullanımda anladım kestim ikinci hamileliğimdede kullanmıyorum doğal yolla başa çıkmak en iyisi
lidyamom Brgmde 9 ay kullandım mecburen kullanmasam beslenemiyordum kusuyordum sürekli çünkü, doktorum bir zararı olmadığını söylemişti doğuma gittiğim güne kadar kullandım doğumdan sonra aklıma bile gelmedi bağımlılık falan olmadı
metemom_ Merve_31 hiç mide yanması problemi yaşamadım canım bir bilgim yok hamileliğim boyunca tek kullandığım ilaç prillamdı
Verasmommy Merve_31 ben de mide yanması problemi çok yaşadım leblebi yiyordum sürekli çok faydasını gördüm tavsiye ederim
metemom_ aybukee10 parmaklarının uç kısmına amniyotik bant dolandı sol elinin parmakları yapışık ayrıldığında tırnak kısımları olmayacak