Yasmin41 Merhaba kızlar 13 haftalık hamileyim bulantılar devam ediyor 2 gün önce bir avuç kadar sıvı kan kusmuştum buraya yazmıştım ve az önce yine istifra ettim en sonunda da 2-3 avuç kadar pıhtı şeklinde kan kustum yutkunamıyorum boğazım çok acıyor yarın doktoruma da söyleyeceğim ama böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda çok tedirgin oldum boğazımda takılma hissi acı hissi de nedir ?
Srfn11 Yasmin41 Buyuk ihtimalle surekli kistugunuz ve kendinizi zorladiginiz icin tahristen olmustur die dusunuorum ben kotu bsy yoktur korkup stres yapma ihmal etme ama mutlaka doktoruna danis bu konuda erteleme kuzum gecmis olsun
Yasmin41 Deletedmom434 evet çok zorlandım boğuluuor gibi oluyorum çok kötü ya hala kendimi kötü hissediyorum istifra edecek gibi :(
Deletedmom434 Yasmin41 kendinizi zorlayarak kustuğunuz için boğazınızı tahriş etmiş olabilirsiniz,mutlaka doktorunuza bilgi verin🙏🏻 Çok geçmiş olsun
incidemir Burundan kan geliyosa ayni zamanda cigerden geliyordur ama sadece agizdan gelip pihti halinde ise ve agzinizi iyice durulayip gaz cikarttiginizda agzinizdan kan tadi kokusu geliyosa midedendir ve acile gidilmesi gerekor.esinizden destek isteyin makattan kulak pamugu cok az ilerletip kan var mi baksin eger var ise 1 dakika beklenmemeli.gecmis olsun.durumunuzdan haberdar ederseniz sevinirim .
Yasmin41 incidemir makat bölgesine baktım canım kan yok çok şükür boğazım çok acıyor boğzdan mi geldi nereden geldi bu kadar kan anlamadım hep bir geğirme hissi var şuanda bir de yanma ve acı boğazımda, ne olmuş olabilir anlamadım bu kadar hiç gelmemişti kan
Yasmin41 Deletedmom56 şimdi gitsem acil doktoru pek bir müdahelede bulunamaz ve pek birşey anlamaz diye gitmem istemedim yoksa gidecektk ama yarın kendi doktoruma gözükeceğim bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz 😔
Yasmin41 Srfn11 teşekkür ederim canım benim bugün gidicem doktoruma gözükeceğim inşallah kötü bişey çıkmaz
Chan Aynı şey başıma geldi. Çok zorlanmaktan oluyor. O boğaza bir şey tıkanmışlık hissi eğer kusma durursa bir iki güne geçiyor. Tavsiyem acile gidip bir serum yemen. Bulantını bir iki gün durduruyor, bu süreçte de toparlanırsın. Ben de öyle oldu.
Yasmin41 Chan teşekkür ederim bugün doktoruma gözükeceğim serum da isterim zaten her kontrolumde taktırıyorum serumu boğazımda bişey varmış gibi sırtıma bişey yapışmış da çıkmıyor gibi bir his var boğazımda da acı yanma var
Chan Yasmin41 Sanki kuru ekmek yemişsinde yemek borusuna tıkanmış gibi evet. Ben rahat kusabileyim diye su içtim, o suyu kahverengi olarak kusunca alarma geçmiştim. Bugünlerde geçecek inşallah, allah sabır versin.