Asli_uyar Gözünüz aydın. Rabbim bize de kolay doğum nasip etsin. Ben de 39+1 im gece üçten beri ağrım var sancı nerenize nasıl vurmuştu biraz tarif eder misiniz. Çünkü tam anlayamıyorum.
Booksandcats Asli_uyar belimin alt kısmından ve karnımın alt kısmından şiddetli regl ağrısı gibi geldi aynı zamanda ağrı başladığında karnım da çok sertleşiyordu bir de tuvaletten hiç çıkamadım sürekli idrarım var gibiydi
Booksandcats beybim0 evet 19 eylüldü tahmini günümüz 15inde geldi minnoş sizin adınıza da çok sevindim 🥰 çok başka çok güzel bir duyguymuş sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏
Booksandcats Ceycey1881 ay ben hiç doğuracak gibi hissetmiyordum hatta nişanım falan da gelmişti tık yoktu ilk sancılara da yalancı sancı gözüyle baktım gece ama doğuruyormuşum 🙈 su gibi bir doğumunuz olsun inşallah 🙏
Asli_uyar Booksandcats gün boyu benim de aynı oldu kasılmaları sayıyorum dk tutuyorum. Doktoruma yazdım cevabına göre gideceğim hastaneye artık.
Tutaste_ Booksandcats ayy ne güzel ya. Allahım uzun sağlıklı ömürler versin size insallah babasına sana bebeişine. Ne kadar rahat dogurmuşsun ne güzel ya. Valla kendim dpgurmus kadar sevindim heöen kalktın kesin ayaga ne güzel 😊😊 gözün aydın ne dicemi sasırdım ya cok sevindim sende ayrıldın sıra bizde 😊
Booksandcats Kplnsyd 11. Katta oturuyoruz her gün 11 kat indim çıktım başka da bişey yapmadım açıkçası hurma ananas ahududu çayı çok tüketmiştim ama faydaları oldu mu olmadı mı bilmiyorum 🥲
Nefise2000 Booksandcats maşallah ne kadar güzel bir doğum rabbim biz hamilelerede böyle güzel doğumlar nasip etsin inşallah 😊❤️
Booksandcats Nefise2000 amin inşallah ben kavuştum oğluma rabbim bekleyen tüm hamileleri sağ salim kavuştursun inşallah ❤️🥹