MrsMommyy1 Merhaba 2. bebeğime Ömer’e uygun isim arayışındayım eski isim olması tercihimdir sizlerin aklına gelen fikirler var mı kız/ erkek öneri alabilirim eski güzel isimlerden
Balbebek012 MrsMommyy1 caner, öner Nasıl ama sizin yerinizde olsam iki kardeş isminin uyumundan çok ona özel isim vermeyi tercih ederdim🫶
Nananan MrsMommyy1 bence emir olabilir kız olarak da asya olabilir eşim Ömer oğlum Efraim emir kızım da buğlem asya 💜
MrsMommyy1 Nananan Allah bağışlasın evlatlarınızı isimleriyle yaşasınlar🙏🏻Emir güzelmiş uyumu Asya da çok hoş teşekkürler 😍
MrsMommyy1 ideemirel çok güzel Ömer’in anlamı da uzun ömür yaşama sebebi yaşamın sırrı demek o yüzden Ömür ismi çok yakın oluyor tercih etmeyeceğim ama çoooook güzel bir isim sağlıkla büyütün 🥰
ideemirel MrsMommyy1 teşekkür ederim benimde bi oğlum olacakmış dün öğrendim 🌸 bende yakın bi isim ariyorum
MrsMommyy1 ideemirel sağlıkla büyütün inşallah iki bebeğinizi de Ömür’e uyumlu mu arıyorsunuz sizde :) aslında Ömer/Ömür uyuyor bakalım belki bende tercih ederim çok kararsızım aşırı benzer olur koyarsam da ikiz gibi olurlar :)
miyopmom MrsMommyy1 bende bugun dusunuyodum bi gun bi oglum daha olursa Yusuf dusunurdum heralde Ömerimle uyumlu olur diye dusunuyorum🥰