Ceyda24 takim halinde yaptiysan onlari tamam exstra olarak koymana gerek yok ama agiz mendili koyabilirsin bi iki tane fazlla cok lazim oluyor agiz mendili. Bide dogumdan sonra ilk elbise geceliğini giy (sabahlikliysa daha avantajlı olur senin icin tesetturluysen) cunku bez takiyosum kanaman oldugu icin haliyle alt yst olursa cok zorlanirsin bezi tskip cikarirken. Ayaklandiginda bol bol yuru, sık sık tuvalete git ikinabildigin kadar ikin canin acimicak sekilde tabi pis kan ciksin. Bol bol da su ic ki sutun hizli insin dedigim gibi kuru dut suyu bende cok ise yaradi bi gun onceden icmeye baslamistim. Sivi oldigu icin direk sute etki ediyor. Agrin olmamasi icin bol bol yuruyus yap. Ben dogumdan sonra hic yatmadim mesela disariya bile ciktim hava almak icin cok bunalmistim cunku. Tsbiki her dogum bir degil sadece onden tavsiye vermek istedim. Cok heycsnli ve streslisindir cok iyi anliuorum ben son iki gun 5 dk bile uyuyamamistim hem korku hem heycandan. Hic korkmamaya calis elinde degil anliyorum ama en szindan korkuyu degil de bebrgini dusun o zaman kolay gecer insallah. Saglikli dogumlar insallah csnim rabbim bebegini saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah🤲🏻 kac haftaliksin bu arada cinsieti ne bebisin