Sumeyye-Emre Firdooo409 29 haftada 11 kilo aldım normalde 43 kiloydum ama aşırı ekmek yiyodum kestim ekmeği
E_E1996 Firdooo409 36+0 3 kilo ile kapatacaz nerdeyse 🥹 maşallah mi diyelim 😂 ama insan kilo alamayınca daha çok zorlanıyor gibi kemikleri ağrıyor insanın resmen
Aslcann E_E1996 bende öyleyim 35+3 toplam 2 kilo aldım. İlk dogumumda 13 kilo almıştım bu hamileliğim canım hiç birşey istemiyor zorla yani
Alya-veanne Firdooo409 ne siz sorun ne ben söyleyim 😂😂😂 o derece aldım ve aslında çokta yemiyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ona rağmen almışım ben bile tartılınca şoka girdim en son
Asyaaygunkaraman Firdooo409 71 ile hamile kaldım ilk 3ay istifar etmekten 66ya düştüm şimdi 29+6 olduk 69 olmuşum 3 kilo almışım onunda 1450grami bebekmis zaten
Ttr5 Sanırım hergün mide bulantılı geçiren biri olarak kilo almayı başaran bir ben varım 🙈24. Hafta +8 le devam.. sadece geceleri yemek yiyebiliyordum bir ara oda tost yada ekmek arası vs. Umarım bundan sonrasında çok kilo almam diye umut ediyorum 😇
Firdooo409 Ttr5 Aşkım az önce ekmek arası yedim saat gece 2 ye geliyor acıktıkça ye kilo verirsin be aman
denizalismom Firdooo409 18 kilo ile doğum yaptım 😂 ilk 5 ay hiç kilo almamıştım 5. Aydan sonra hızlıca aldım 😂
Lky0- 1aleyna_ mükemmelsin ♥️ bende 34+2 1 kilo 2 kilo arasında değişiyor son demler olduğu için artık hızlı yoruluyorum .. sizde öyle misiniz
1aleyna_ Lky0- evet canım çabuk yoruluyorum hemen nefes nefese kalıyorum sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 🌸🥰
Cansu-2600 Firdooo409 Bence iyi ya bende yarın 35. Haftaya başlıyorum +11 kilo aldım şimdiye kadar büyük ihtimalle +15 ile kapatırım doğumu diye düşünüyorum 😁😁😁😁