Sevgi-cinar Firdooo409 benim 38+4 perşembe günü doğum yapcam Allah izin verirse toplam 11 kilo aldım ideal sanırım
Firdooo409 Srp53 normal bence 18-19 haftamda 2 kilo almıştım ona bile iyi almışsın dedi doktorum rubeyyisarah 🤔🤔
Srp53 Firdooo409 kaçla kapatırım acaba kilo takıntım da var gerçi 1.70 boy 61 kilo ile hamile kaldım ama olsun 😀bazılarına bakıyorum 30 haftalar 2 kilo aldım diyor acaba ilk başta zayıflayıp hamile kaldığı kiloya mı ekliyorlar anormal geliyor bana
rubeyyisarah Firdooo409 Sedadvc Ya ben 58 ile hamile kaldım ama çok kilo almak istemediğimden dikkat ediyorum o yüzden şu an sabitim. İlk oğlumda 20 kilo almıştım aynısını yaşamak istemiyorum çok ödem olmuştu vücudum çok yediğim için. Sonrasında kilo verdim hepsini :) midem falan bulanmıyor tamamen kilo almama odaklı yaşıyorum 😂
Firdooo409 yaasemin oh oh 😂 Allah artırsın aç kalma ya acıkıp yemeyince benim başım dönüyor ye gitsin nasıl olsa verirsin ❤️
MiracAlpinveUmutunAnnesi Firdooo409 İnşallah böyle devam ederiz ben ilk oğlumda çok kilo almistim 13 mü 16 mi neydi
Hzldem Firdooo409 30 haftalik hamileyim 1.70 boyum var 50 kilo ile hamile kaldim suan 70 kiloyum ahahahahha ama boyum uzun olduğu icin sanirim cok sismis gözükmüyorum zaten suan gebelik sekerim var ve ekmek vs yemedigim icin kilo almam yavasladi 😊😊
Sedadvc yaasemin aynı kiloyla baslamisiz. Ben de 59 ile başladım. 38. Haftadayim 73 kilo oldum. 70 ile kapatmayı hedeflemistim. Çok hızlı alınıyor. Doğru düzgün yemiyorum da nasıl oluyor bilmiyorum. 😅
yaasemin Sedadvc ben yiyorum deli gibi acıkıyorum gidişat iyi değil 😅😅 ilk oğlum da 15 kilo aldım bunda da öyle olucak sanırım işin kötü tarafı emzirirken çok daha fazla alıyorum 😂😂
serapmusta Srp53 misal ben. 80 ile hamile kaldım ilk aylar bulantıdan 5 kilo verdim. Şu an 35+4 haftalık olduk en son tartıldığımda 89,5 90 arası gidip gelmiştim. Yani +15 bence