ayseheyecanli Ay psikoloji bozar bunlar bakma sen onlara 😅 çoğu mide bulantısından yemek yiyemeyip mecbur kilo almayanlar biz gibi hiç mide bulantısı yaşamadan sağlıkla 21. Haftalara 8 kiloyla gelmek de var 😅 zaten doktorlar her aya 1 kilo olarak ilerleyin diyo ki sizinki bunun altında kalıyor gayet güzel gidiyosunuz😘
rosatue Firdooo409 ilkinde 28 Kilo almıştım. Bu başarımın üzerine bu kez daha az yemeyi planlıyorum 😁
Dilbersltn Brcuzrl kızım 2970 gr, oğlum 3100 gr doğdu. İkiz hamileliği de doğum sonrası da bi tık zor ama bi o kadar da keyifli ☺️ sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah💐💐
Merhas Firdooo409 12. Haftadayım 62 ile hamile kaldım suan 69 kiloyum 7 kilo almısım ama yorumlara baktım masallah herkes formunu korumus🙈
Firdooo409 Merhas Amaaaan saat 1:37 şu saatte kalktım ekmek arası yedim kilo gider ben formumu koruyamıyorum çokta umursamıyorum hahahahaha
Deletedmom_116 Firdooo409 12 . Haftamdayim adete göre En son iki kilo almıştım 🥲Oğlumda Son zaman 13 kilo zor almistim anında gitti şimdi Başta hemen karnım bellirdi kilo aldım falan😂🥹
Sekerkutusu Busradrkc kesinlikle öyle. Biz hamişler bebeğimize nasıl çok seviniyorsak aldığımız kilolarada bi o kadar üzülebiliyoruz. Yani biraz şanslısın 😊 sen bol bol sevin. Az kilo almama rağmen tribe giriyorum kilo takıntım olduğu için. Ama bebeğim için düzenimi bozmuyorum. Ama içten içe kendimi yiyorum ister istemez. Senin gibi olmak isterdim açıkçası 😊
sltn2686 Pelinaltnl anladım kuzum doğumdan sonra düzelir o çünkü çok az almışsın kilo böyle gidersen fazla almazsın bence
Busradrkc Sekerkutusu ama o kiloyu sen almıyorsun ki ☺️ rahim büyüyor bebek büyüyor kan hacmin artıyor amniyon sıvısı var . Bebek doğduktan sonra 7-10 kg gidiyor direk . İlk bebeğimde 13 kg aldım ikinci bebeğimde az alma sebebim fazla kalori almamam oldu sağlık olsun hiç dert etmeyin ❤️ hamile kalmak isteyip olamayan da var 🥹
bmelisademir Şaka mısınız ya ben 25. Haftadayım 15 kilo aldım. Normalde zayıf biriydim ve mide bulantısı kusma yaşamadım, hamileliğin başından beri iştahım çok fazlaydı onunla ilgili olabilir bilmiyorum. Malesef dikkat edemiyorum nasıl gidicek bu kilolar🥲
Firdooo409 bmelisademir giderrrr kafanı yorma bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye dikkat et Doğum yapınca bir çoğu gidiyor gerisi de senin gayretinde canımmm❤️❤️ bebişimiz iyi olsun yeter
Tosuncukannesi Firdooo409 oğlum 23 kilo aldım kızımda 11 kilo şimdi kaç kilo alırım bilemiyorum daha yeni 😂😂
Nilaysali 28+5im 65 ile hamile kaldım 80 kiloyum şuan boyum 1.72 Allahtan çok kilolu durmasamda doğuma kadar 90 olurum diye düşünüyorum hep hamileliğimin sonlarına doğru çok kilo alıyorum çünkü