Minnaksever Dsedakurt o belli olmaz kusan ya da ağzı akan çocuk olursa çok lazım oluyor sonradan alınıyor zaten benim kızımın herhalde 15 civarı vardı sürekli lazım oluyordu
Edsn Dsedakurt ben hiç almadım ilk çocuğumda da peçete kullandım bunda da öyle kullanacağım diğeri çok hijyenik gelmiyor bana
drn5410 Edsn kullandığınız pecetelerin içindeki ağartıcılar çok daha zararlı bebeğe .. neticede pamuklu mendil oluyor çok içinize sinmezse kaynatırsınız daha sağlıklı olur
Edsn fairytale_ şöyle hijyenik gelmiyor mesela bebek kusuyor siliyorsun o an yıkayamadığın anlar zamanlar oluyor bekliyor mendil e sonrasında da deterjanlar leke çıkmasında çok etkili olmuyor bu yüzden
Edsn drn5410 deterjanların da çok masum olduğu söylenemez hangisi daha zararlı gibi bir yarışa girip oranlarını test mi ettirelim şimdi😂😂😂En iyisi tercih meselesi diyelim
ttazeannee Dsedakurt 20 tane aldım her gün değiştiriyorum her odada birer tane mutlaka oluyor çoook işe yarıyor bana çok almışsın demişlerdi iyi ki de çok almışım çok gerekli. Emzirme sonrası bebekten sütler akıyor bazen kusuyor bazen salyaları akıyor
bahocum Dsedakurt 20 tane almıştım sanırım birkaç tane de gelen hediyelerden çıktı. Her gün değiştiriyorum epey kullanılıyor
Miniklerinannesiyim Dsedakurt ilk kızımda 30 tane fln vardı hediye gelmişti toplasan ilk dogdugunda agzından süt aktıgında kullanıyordum bence 10 tane yeter kusan bebek olursa devamı gelmeli ben trendyoldan 10lu paket aldım 54 TL’ye en ucuzu oydu🤣
Beyza0396 Dsedakurt ne kadar çok okadar iyi en çok ihtiyaç olan birşey bence ben 3paket 10lu e bebekten aldim 1paket 10lu muslin mendil aldım 4tanede aldığım bahtaniye ve takımlardan çıktı inanın gün içinde en sık giden birşey
gktgmom Dsedakurt ben 30 küsür almışımdır en çok kullanılan şey oluyor bir de çabuk kirleniyor mutlaka bol bol alın hem küçük hem büyük olanlardan alın derim büyük olanları aynı zamanda omuz örtüsü olarakta kullanırsınız ben öyle yapıyorum