ZeynepzdemirAkta Çok utanıyorum ama belki benim gibi olan vardır ve çözüm bulabiliriz diye soruyorum meme etrafında kıllanma yaşayanlar nasıl temizliyorsunuz? Oradaki kılları çekmenin zararlı olduğunu okumuştum jiletle alsam sürekli uzuyor baş edilmiyor. Süt vermeye başlıcaz yakın zamanda sürekli temiz olması gerekiyor nasıl olacak ooff off
Selinnnce ZeynepzdemirAkta canim valla bende tek tuk vardi. Salak gbi gidip cimbizla aldim cogaldi. Sonra bas edemeyip makineyle aliyorum bu seferde cevresine yayildi. Sana tavsiyem hic bi seklde alma :/
Sedaahmet ZeynepzdemirAkta bende de tüylenme var ama öyle cok uzamiyor. Yani cok rahatsiz edici degil. O yüzden almıyorum. Eğer alırsanız sürekli uzar. Doğumdan sonra dökülür inşallah 😊
Hulyarsln ZeynepzdemirAkta jilet 🙅♀️asla ! makasla kes uzadıkça kesersin tekrar en azından çoğalmaz !!!
Hmyr_ygt Selinnnce keşke hiç ellemeseydin Benim ilk başlarda oldu şimdi döküldü jilet kullanana kadar tüy dökücü kremle hallet
ZeynepzdemirAkta Selinnnce ama bebeğin ağzına gelirse ne olacak bide yeni değil ki hep vardı hamilelikte çıksa dicem sonra dökülür ama 😔
ZeynepzdemirAkta Hmyr_ygt onlarda kimyasal bide meme artık daha bi önemli süt vereceğimiz için. kokuyu değiştirecek bebek kabul etmez memeyi diye oraya yağ vs sürerken bile çok tedirgin oluyorum tüy dökücü hiç kullanamam
mucize42 Ben epilasyon aletliyle alıyorum ayda bir defa zaten anca cıkıyor hiçte acımıyor deneyin derim