ilooo Kızlar selam 9 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey normal doktorum ikili ve dörtlü testler de yanılma payı yüksek oluyor bu yüzden ben fetal dna yaptırmanı öneririm dedi ben kendi çocuğum da aynı süreçle ilerledim hem sizin içiniz rahat olur hem benim için dedi Eurofins firmasını önerdi bilginiz varmı yardımcı olur musunuz
myavocado ilooo ben eurofinsde yaptirmistim 7 ay filan kadar önce, Euro üzerinden idi ama fiyatı o zaman 13bin küsür gibi ödeme yapmıştım.7-8 günde sonucu gelmişti, bir sıkıntı yaşamadık. Doktorumuzun önerdiği firmalardan biri idi,
Ayse0575 ilooo durumunuz varsa eğer düşünmeden yaptırın bence. Acabalarla hamilelik geçirmektense tek seferde kurtulursun rahat hamilelik geçirirsin. Bende yaptırdım henüz sonuç gelmedi ama benim doktor genoksla anlaşmalı benim oraya gitti kanım😅
SeverBurcu ilooo benim yaş riskim yüksek çıktı devlet normal çünkü yaşın 42 dedi ama özelde ki doktorum yaptır dedi Ben daha yaptırmadım bir firma daha var aynı cihazı kullanan ben ona yaptırcam oda 11 bin fiyat verdi
hakinh Bende bu firmaya yaptırdım. İkili test yaptırdım sonucunu beklemeden fetal yaptırdım araya bayram girdi çünkü ikili testin sonucunu bayramdan sonra ogrenebilmistim. Fetal ise 8 ya da 9. Gün çıkmıştı. Cinsiyette ogrenebiliyorsunuz bu arada. Biz onu sonradan sorup öğrendik 🙈😅
Diyoler ilooo maalesef eurofins ve bir firma daha vardı eurofins daha güvenilir geldi. Görüstügünüz danısmandan teknik rapor isteyip karsılastırın bence diğer firmalarla
ilaydatprk ilooo ilooo ben geno ilooo ben genoksta yaptırdım Eylül ayı içerisinde doktorum çok önerdi TL üzerinden çalışıyor olmaları da açıkçası tercih sebebim oldu, pazartesi kan verdim salı laboratuvara ulaştı cuma günü sonuç gönderildi hiç sorun yaşamadım yorumlar beni de korkutmuştu ama sorun çıkmadı çok şükür
Barbie77 Panaroma’ya yaptır bence Fransa’ya gidiyor diye ben tercih etmemiştim. Panaroma biraz daha pahalı ama Amerika’ya gidiyor 465 dolar
Aslaninannesi_ Bende özel bi firmaya yaptırdım 2 buçuk hafta önce Amerika’ya gidiyor sonuçlar 12 güne geldi eve gelip aldılar kanı , genoksu direk eledik çok şikayet var yorumlarda