Kubraakgn0 Kızlar haftaya bi tatil planı yaptık arkadaşlarla ama ben 34+4 haftalık olucam ve gidiceğimiz yol 2 2.5 saat sürüyor yarım saat 40 dk da bir mola veririz arka koltukta oturursun filan diye konuşuldu ama bi sıkıntı olur mu bilmiyorum 2 günlük bu haftalarda böyle plan yapıp gittiğiniz oldu mu bi sıkıntı yaşadınız mı ☺️
Neferut Kubraakgn0 daha önceki haftalarda gittim ama sürekli mola verdik, bir sıkıntı yaşamadım ben 7-8 saatlik yola gittim bol mola her molada 5-10 dakika yürüyüş ile rahat geçti
Bergamot Kubraakgn0 doktorunuz onay verdikten sonra 10 saatlik yola dahi gidersiniz bir sıkıntı olmaz inşallah 💕
Zeyela Kubraakgn0 valla benim 5 aylık falandı 7-8 saatlik yolda bayağ rahatsız oldum ama biz çok mola da vermedik
Cansu-2600 Kubraakgn0 Ben 34+5 haftalığım bir haftalik tatilden dün geldim 🙈 gittiğim mesafe 3-4 saatlik bir yoldu doktorumun onayıyla gittim denize girdim yüzdüm dinlendim geldim
Kubraakgn0 Neferut Bizim o kadar uzun değil yol yine ama yarım saatte bie benzinlikte mola veririz filan diye konuştuk da yalancı sancılarım çok oluyor benide o korkutuyor bişey olur mu diye
Kubraakgn0 Bergamot Dokotum gidebilirsin demişti ama o zaman 29 haftalıktık 1 ay ertelemek zorunda kaldık şimdi de son aydayız diye biraz gözümü korkutuyor gün içerisinde sıkıntı olmuyor ama uzun yolda bişey olur mu diye düşünüyorum
Kubraakgn0 Zeyela Evet herkes rahatsız olabilirsin diyor bide hamileliğimin başından beri hiç uzun yola çıkmadım nasıl olur hiç bilmiyorum o yüzden bende
Bergamot Kubraakgn0 bir ay geçmiş ama üstünden. Tekrar doktorunuza görünün, hatta doktorunuza tekrar gitmeden kesinlikle yola çıkmayın. 34/35’te doğuranlar var Allah korusun 2 saat de olsa kısa da olsa riske atmayın bence 🌸
Kubraakgn0 Bergamot Bidahaki kontrolüm 3 hafta sonra malesef devlet hastanesi olduğu için tekrar görüşme imkanım çok düşük hiçbir risk yok demişti hatta 1 ay sonra görüşelim demişti geçen hafta gittiğimde ama bilmiyorum olmadı gece acillik oluruz herhalde en fazla 😂😂
Leilaasl Benim doktorum uzun mesafeye izin vermedi, 35 haftalıksın neredeyse, ne seyahati demişti. Yakınsa eğer maximum 1,5-2 saatse ara ara durup yürürceğin şekilde gidebilirsin çünkü artık doğum ne zaman başlar ne olur bilemeyiz demişti.
Kubraakgn0 Leilaasl Gidiceğimiz yer 2 saat sürüyor ama sık sık mola veririz sabah erken çıkar sıcaga kalmayız diye konuştuk tabi yine nasıl olur bilmiyorum ama inşallah bişey olmaz
Symdnz1 Kubraakgn0 Her yarım saatte bir durup 15 dakika yürüyün. Arabanın içindede ayaklarınızı uzatabilirseniz uzatın güzelce. Sürekli oturur pozisyonda olmayın. Tabi yine de doktoruna bir sorun 🌸
Gg5348 Kubraakgn0 ben 36+3 haftalıkken arkadaşımın düğününe gittim yol 2,5-3 saat sürecekti doktorum gidebilirsin suyun bile gelse o kadar sürede yine hastaneye yetişirsin demişti çok şükür bir sorunda yaşamadan geldim kendi doktorunuz söylerse içiniz daha rahat eder bence🤗
Bergamot Kubraakgn0 ha ben yanlış anladım o zaman geçen hafta gördüyseniz gidin tabi iyi yolculuklar keyifli bir tatil geçirin inşallah 🌸 Siz geçen ay yazınca ben bir ay önce görüştünüz sanmıştım 🤭
Kubraakgn0 Symdnz1 Evet ben arka koltuğa oturucam hatta sabah erken olduğu için yol boyu uzanıp uyumayı düşünüyorum bile 😂😂
Kubraakgn0 Gg5348 Evet doğum başlasa bile hemen gelmiyor diyor herkeste ilk doğum bile en az 3 4 saatte açılman olur diyorlar zaten olcak oldu mu her şekilde olucak diyorum bende ama bilmiyorum yinede ☺️☺️
Kubraakgn0 Bergamot Yok 1 ay önce tatil için izin almıştım gidebilirsin demişti biz gidememiştik geçen hafta kontrolüm vardı hiçbir risk yok herşey çok güzel yine 1 ay sonra gelirsin dedi bende o yüzden tekrar sormadım ☺️
tamamdanolmuss Kubraakgn0 o haftada Hataydan izmire 16 saatlik yol gittim 😂 yüzdüm de. Eğer bir sıkıntınız yoksa problem olmaz. Doktorum da 2 saatte bir mola ver 10 dk yürü demişti. Yüzmek için de ayaklarının değdiği yerde takıl boyunu aşmasın onun dışında sıkıntı yok dedi.
Kubraakgn0 tamamdanolmuss O zaman sorun olmaz inşallah zaten boyumu aşan yerlere çok gidemiyorum fobimden dolayı anca bel yada Gögüs hizasında dururum çok sıcakta da girmem de bakalım bişey olmaz inşallah ☺️