Aynı şeyleri ben de yaşadım malesef. Hamilelik düşündüğüm dönem doktora gittim hormon testi verdim ve prolaktin değerim 30′lu bir şey çıkmıştı doktorum dostinex verdi fakat 2′li olandan. 1 ayda bitti ve değerim 12′ye düştü. Doktor, değerin gayet iyi denemeye devam edebilirsin dedi. Ben prolaktinin bu kadar yükselen alçalan bir şey olduğunu bilmiyordum ve 3 ay boyunca ilişki denemeye devam ettik. Hamilelik oluşmayınca tekrar doktora gittim değerimin 57 olduğunu öğrendim. Tekrardan dostinex kullandım 28′e düştü ama gebelik için yine engel bir sayıdaydı. Özelde bir doktor bulup ona gittim. Bana 8′li dostinex yazdı ve ilacı kullandığım süre boyunca ilişki yaşamaya devam et, adetin gecikirse bırak dedi. O ay adete 1 hafta kala ilacı içmeyi bıraktım ve adetten 4 gün önce hamilelik testi yaptım pozitif çıktı. Şuan 7 aylık hamileyim, bebeğime kavuşmayı bekliyorum ☺️
Seni çok iyi anlıyorum bu hormon yüzünden 4-5 ay boşuna denemelerim oldu. İlaç bittikten sonra malesef hormon hızla yükseliyor. Başka doktor bul derim, 29′da engel.