Hlnnaru Saat 5.28 Allah aşkına bu kaşıntıya ne iyi gelir yaklaşık bı haftadır vücudum kaşınıyor ama bu gece ayağımın altı topugum acayip kaşınıyor uyutmadi korkuyorum başka bı sebep yüzünden başlıyor diye böyle bısi yaşayan oldu mu yoksa sadece bana mi oldu
Tutaste_ Hlnnaru suan kasıyodum tam bunu okudum 😄😄 kolonya sür bide kaşıma geecer kasıdıkca kasıyon yoksa
bahardaa Hlnnaru bende çok kaşınıyorum bu aralar normalmiş ama aşırı derece de ise doktor loston yazıyormuş bunun için
Berfinoztt Hlnnaru şuan aynı durumu yaşıyoruz saatlerdir uyuyamadim bı turlu kasimamamk için kendimi en kadar zor tutsamda olmuyor hicbriseyin de faydası yok gün içerisinde acile gideceğim dayanamıyorum artik
Hlnnaru Mery6619 kaşıntı için kan vermiştim doktor 1 ay sonra gel karacge bakcaz dediler ama ayak altı kaşıntısi ve avuç içi yeni başladı gündüzleri de yaniyo artık
Zeynep0709 Hlnnaru Avuç içi ve ayak altı özellik kaşıntısı gelebilik kolestazından şüpheleniyorlar mutlaka doktora gidin oysa sıkı takip yapılıyor
Cansu-2600 Hlnnaru Öncelikle kaç haftalık hamilesiniz ? Kasintiniz avuç içi ve ayak altoysa sıkıntı olabilir ama normal vücut sekliyse ürtiker olabilirsiniz
Hlnnaru Cansu-2600 28+3 haftalığım sıkıntısi var mı bilmiyorum ama devam ederse bugünde hastaneye gidicem
Cansu-2600 Hlnnaru Ürtikerse sıkıntı değil bende hamilelikten ürtikerim ama gebelik kolestazı biraz sıkıntılı kan tahlili testle öğrenirsiniz en iyisi