Kızlar Burdan tanirsiniz belki beni çok eskilerle tanişiyoruz yillardan bu uygulamaya ne kadar testler atdım Çift mi diye 🥹telefon işigla çift çizgi aradım 8 yıldır, Bu güne Şükür ederek İkiz Annesi olarak hikayemi sizle paylaşmak istedim Umut olmak İstedim Çünki Ben Gerçekden Mücize bebeklerin Annesiyim 🥹❤️14 yaşimdan PCO çift Rahim sağ tüp kapali Mümkünsüzdü Hamile kalmam Neredeyse 5 kere rahim filmleri tonlarla ilaçlar paralar histeresopi yumurtlama tedavisi oldum ilk defa 2019 da Hamile kaldim rahim filmi sonrasi ama mlsf 12 haftada düşük oldu :( serklaj gerekliymiş 100% bunu bu hamileliğimde öğrendim 🙏2023 Ağustos tüp bebek tedavi başladık ilk transfer 3 embriyo 5 günün AA tutmadı :( Dünya yıkıldı sandım 😔hemen 1 ay sonra kendimi topladım yeniden Ramazanın ilk günü transferim oldu bu sefer 3 Embrio 5AA 5AA 4AB sonuç Çift Çizgi 😍Bingo ben Hemileyim bitmez yıllardan azaplardan sonra 🙏BTHCG verdik 1140 larda tabi keseyi göreyim kalbi atsin ben diken üstünde sevinç endişe karışmış 3 kese vardı 2 si Sağlikli Çok şükür dedi Dr 12 haftaya kadar tabi ilaçlar proluton progesteronlar kanamali bi şekilde 12 hafta olduk ❤️16 haftada acil serklaja ( İYİKİ )aldındım artıık kısalma başlamişdi 18 haftada detaylı girdik orda da korkuttular beni çok ağladim 😔18 den sonra Full Yatakda tualet dişi kalmadan Yemeğimi Annem kardeşim Eşim getirdi Allah hepsinden Razı olsun ❤️geldik çatdik 28 haftaya kilolari iyi bebekler iyi Rahim boyu olmuş 12.5 mm heran su patlaya bilir herşeye Hazir ol dedi Dr yatiş yapıldı ben yine yüreğim ağzimda yaşasinlar diye dua ediyorum 🙏29 haftamda sabah 6 da suyum patladi nasıl titrıyoz şimdi herkes benden beter 😌yola çikdik Benim doğum yapacagim özel hastaneyle 4 saat mesafelimiz vardı Herkes yetişmez yolda doğurur falan dedi Kendi doktorlarım ❤️Kalk gel biz hall edicez dedi Öylede yaptilar 🤗ciğer iğnesine gün almışdım yolda vuruldum iğneyi hastaneye geldik kalp atişlari iyi kızımın suyu fazlaydı suyu patlamiş başi doğum kanalına girmiş Beni Acil Sezeryana Aldilar herkes duada bir yürek olduk endişeyle duayla Amelyathaneye alındım burdan kızlar hem Spinaldan epiduralden bel ağrisi sol taraf uyuşma falan demişdi yalvar yakar Genel asteziyle Sezeryanm gerçekleşti 🙏ayıldım bileğimde mavi pembe kurdele bebekleri sordum Yeni Doğan yoğun bakımda dediler Paşam 1150 gram Kızım 1100 gram 🌸yeniden pahali Ciğer iynesi vuruldu kritik 3 gün geride kaldı ben kendimi unuttum yaram bi yandan endişe stres Çok şükür bebeklerim iyi Canlari içinde olsun 🥹❤️toparliycaz Allahın izniyle sütüm gelmeye başladi ateş baş dönme titreme sıcak basması şimdi sağip poşetlerde bebeklerime topluyorum bir an önce gelsinler Evimize dua edin Teyzeleri🌸 Hikayem uzun oldu Hakkınızı helal Edin Umut olmak İstedim Önce Dua sonra Sabr Mücade edin Kızlar Sonu güzel olucak inanın 🙏burdan bebek bekleyen tedavi olan bütün kızlarıma dualar ediyorum hepiniz sağ Salim Anne olun inşAllah çok öptüm