Zlhaygt Kizlar uyuyamıyorum ne tarafa dönsem artık bebek batıyor 32+2 deyim sanki regl döneminde gibi karnım ağrıyor. Miğde bulantılarım oluyor. Sizde durumlar nasıl?
Tutaste_ Zlhaygt benımde oyle. Gecen cok korktum adet agrısı gıbı vurdu bi gece bide. Geçri allahtan daha olmuyor 34+6 dayım
Trilecee Zlhaygt artık son 2 gecem bi anda sabah 4.5 uyanıyorum ama güzel uyuyorum ilk günden beri 😂 38 haftaya girdim sadece sıcak çok basıyor okdr
bahardaa Zlhaygt ilk hamileliğimde öyleydi kalkar evin içinde gezer tv izler uyku çok bastırınca gider yatardım
Rukiisss Zlhaygt bende uyuyamıyorum hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum sağ yada sola yatınca kollarım omuzlarım çok ağrıyor belim çok feci ağrıyor tuttu mu bırakmıyor doğurmak istiyorum bir an önce
ayse_varol Zlhaygt Benim uykuya dalmam 2 saat sürüyor eşimde yanımda değil kayınvalidemde kalıyorum bu sefer ağlama krizi tutuyor
Trilecee Zlhaygt uykusuzluğa alıştın aslında seninki daha iyi ben bayılarak uyuyorum nası alışcam acaba 😂son 24 saaatim
littlemiddle haftadayım, uykuya zaten çok zor dalıyorum. Sürekli tuvalet için uyanıyorum. Üç dört gündür de gribal bir şeyler geçiriyorum hastayım, sürekli burnum tıkanıyor bu durum rahatsız ediyor yatarken ayh 😵💫🤕😵💫🤕