Ysg kızlar test bu şekilde çıktı 8 gün geciktim bu testi 3 gün önce yapmıştım erken gebelik testi. Normal testlerimde hiç bisey çıkmıyor ilk kez bu kadar geciktim anlamıyorum heveslenmek istemiyorum geç döllenme en fazla kaç gün sonra belli oluyor
hyena Ysg kan ver cnm benmde öyle çıkıyordu ama negatif kan verdim bazen yanılma oluyor inşallah vardır senin
Kucuk_dunyam Pozitif gibi duruyor çizgi gözüküyor canım kan ver bence bir an önce bende böyle öğrendim hamileliğimi
Ysg Kucuk_dunyam belirtileriniz nelerdi acaba benimde kasiklarimda belimde ağrı var adet olacak gibi hissediyorum ama bilmiyorum
imcakir 3 gün geçmiş ya tekrar test yapın daha belirgin çıkar diye düşünüyorum çizgi varsa ya da direk kan verin
hyena Ysg düzensiz zaten regl döngüm o yüzden bişey diyemiyorum cnm uygulamaya göre yarın regl günüm perşembe kan vermiştim çıkmamıştı
ykaya18 Gecikmesine rağmen erken gebelik testi yaptıysanız bence daha net bir kırmızı çıkmalıydı. Testi tekrarlayın bence, bir de kaset test alın, onlar 1-2 gün geçtikten sonra daha güvenilir oluyor. Sonra kan testi verin derim, hayırlı olsun 💚🙏
Ysg Kucuk_dunyam bende de aynı belirtiler var ama sonuç negatif içimde hala gebelik suphesi var bilmiyorum beklicem yine 🥺
Edakultur Ysg benimde aynı adetim 7 gün gecikti test yaptım 2 tane pozitif gördüm kan verdim 0.34 çıktı beta bende bekliyorum ama büyük ihtimal geç döllenme benim 2 gebeliğimde öyleydi
esraaa009 Ysg canım kaset testle yap onda gölgeli gibi bile olsa pozitif oluyor benimse öyleydi flaşla zor görünüyordum ama hamileymişim bu testlere çok güvenilmiyor