Melosum34 Gece gece bu kaşıntı nereden çıktı uyuz değil arkadaşlar yaşadım biliyorum uyuzu sadece kasıyorum kızarıyor baya kaşınıyor el bileğim ve ayaklarım neden oluyor böyle ay yatamıyorum
gzm_42 Melosum34 gebelik koleztasi olabilir erken haftalarda başlamış muhakkak baktır karaciğer enzimlerine bende şuan kaşıntıdan oturdum agliycam nerdeyse günlerdir uykuyu kaybettim kaşıntıdan mahvetti beni ölü gibi dolanıyorum ortalıkta
Dilek_04 Melosum34 gebeliğin son aylarında kolestaz olabilir özellikle el ve ayak bilekleri kaşınır.ertelemeden doktora gözükün o bütün testleri yapar tedavisi var merak etmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hlnnaru Melosum34 ay bende bunun yüzünden şimdi girdim uygulamaya sormak icin 28+3 ve topugum ayağımın altı çok feci kaşınıyor ölmek üzereyim avuç içim her yerim aglicm artık sinirdn
Dilek_04 Melosum34 ya maşallah daha baştasınız bildiğim kadarıyla kolestaz son aylarda çıkar inşallah kolestaz değildir hiç stres yapmayın doktora gidin en iyisi ☺️
Melosum34 Dilek_04 kadın doğuma gitsem olur mu ki hiç yatamıyorum şuan kalkıp gidesim var tatlı bir kaşıntı bırakmıyor beni bu arada çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🥰
Dilek_04 Melosum34 evet olur tabi doktor gereken testleri yapar inşallah temiz sonuçlar alırsınız gebelikte birçok şeye bağlı kaşıntı oluyor çünkü ben bütün gebeliğim boyunca kaşıntı çektim doğurdum hala kaşıntım var . Kesinlikle ertelemeden sebebini öğrenin
Dilek_04 Melosum34 siz bilirsiniz ama gebesiniz diye pek bişey yapmazlar sadece kan alırlar . İlaç vs. vermezler . Kadın doğuma da gidin sonra
Melosum34 Dilek_04 ay inşallah o şeyden değildir hiç iyi şeyler yazmıyor nette oğlumda hiç böyle olmamıştı bende şeker ve tiroit de var hersey beni buluyor resmen
Dilek_04 Melosum34 korkutmayın kendinizi inşallah öyle bişey yoktur. Evet kötü şeyler diyor net ama tedavisi var tabi. Bende o şüpheyle çok test yaptım perinatolojiye riskli gebeler bölümüne kadar gittim ama çok şükür temiz çıkmıştı sonuçlarım. Her kaşıntı kolestaz olacak değil merak etmeyin ☺️
Melosum34 Dilek_04 benim için e nabiza doktor yüksek riskli gebe yazmış bende bugün randevu aldım perinatolojiye bakalım
Melosum34 Dilek_04 şeker tiroit olduğu için bide bundan önce 3 aylık bir düşugum oldu ara ara kanamam oluyor bu gebelikte de
Melosum34 gzm_42 uyandım ama yine kaşınıyorum dün gittim hastanede doktor doğuma girmişti bekleyeceğim fazla şimdi yine gideceğim çünkü dayanamıyorum avucumun içi kasininca gidiklaniyorum
Dilek_04 Melosum34 çok geçmiş olsun 🤲🏻 Allah büyüktür inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🥰 Hiç stres yapmayın ila kolestaz olacak değil sadece ertelemeden doktora gözükün güzel haberlerle gelin inşallah 🤲🏻