ozlemnehir Zeyela canım senin bebeğin baya tombik maaşallah iri bebek. 40-41 i beklersen nasıl olursun bilmiyorum valla 😅
ozlemnehir Zeyela en son 34 de 2750ydi 2 hafta önden gidiyordu ama ben ultrasonlara çok güvenmiyorum eksik ya da fazla olabiliyor çoğu zaman o yüzden sağlıklı olsun da doğumda görcez bakalım 😅
Zeyela ozlemnehir evet yanlış da ölçebiliyormuş 200 300 gr eksik fazla olabilir dedi bakalım doğumda göreceğiz 😅
Zeyela ozlemnehir ben cumartesi tekrar gideceğim son kontrol herhalde kanala falan geldi mi ona bakacak ama ben hala midemde hissediyorum yani aşağıda değil bence hala
ozlemnehir Zeyela aynadan bakınca aslında farkediliyor düşüp düşmediği. Benim ilk doğumumda 41 haftadayken suyum nişanım geldi ama oğlum hep yukardaydı 8cm ile kanala düşmedi düşün😅 8 cm açıklıkla acil sezaryene alındım
Epifizbezi KurabiyeninAnnesi123 hamilelik 9 ay 10 günlüktür 10 günü gecikme günü olarak alınır yani 10 gün önce en ideal süre
Yellowwolf 2prensesannesiiii Anladım, Allah yavrunuzu size bağışlasın.. Ben de daha yeni anne oldum sayılır (27 gün oldu).. Sezaryen ile doğdu bebeğim.. En az iki yıl diyorlar ondan merak edip sordum.