Ervazengin01 Kızlar bebek icin hangi deterjan kullanıyorsunuz ya da alacaksınız sıvı mi toz mu hangisi daha iyi güzel leke çıkarır ve doğal.
aslhnkrts9 Ervazengin01 minies kullanıyorum Migros’un kendi markası Leke çıkarıcı içinde e Bebek’te sprey var omu
Busra_28 Ervazengin01 benim arkadaşım Ebebeğin toz leke çıkarıcısını kullanıyor kaka lekesini bile çıkarttı dedi bir onu alıcam normal deterjanı da siveno ya da babys green alıcam araştırıp karar vericem
Havva_6165 Ervazengin01 detarjan bulunduğum yerde bulamadığım için daha almadım uny baby’di sanırım baktım kokusu hiç hoşuma gitmedi Dalin yumoş aldım kokusu efsane birşey onu kesinlikle tavsiye ederim
Ervazengin01 Ececikko kullandınız mı yoksa bebek için bekliyor musunuz? Hani memnun musunuz diye soracaktim.
Ececikko Ervazengin01 Kullandım bebişin giysilerini her şeyini yıkadım güzel pırıl pırıl yapıyor koku da kalmıyor rahatsız etmez anti alerjenik zaten
aslhnkrts9 Ervazengin01 doa markası olan var şuan bi de uni baby yani hemen sıkarsam çıkıyo beklerse çıkarmıyor maalesef