ZeynepFatih Ya kızlar bugün kontrolüm vardı ultrasona göre 32 sata göre 31 haftalığız doktor bebeğimin kafasının göğsümün altında olduğunu söyledi takipte olman gerekli sezaryen olursun yoksa dedi 😔🙄 sizin kaçıncı haftalarda döndü bebişleriniz?
Tbrk ZeynepFatih canim daha zamanin var doner bnce, sen 27 de gtmistin galiba kntrole. Suan kac gram olmus🤗
EliFurkan ZeynepFatih 30.haftamda gittigimde donmustu, ama endise etme annemin benden sonraki dogumunda aksamdan donmus sabahina dogum yapmis ☺ son anda da donebiliyorlar yeter ki dr acele edip sezaryene almasin
Elfibrhm2609 ZeynepFatih benim 27 den beri baş aşağıda hiç ters dönmemiş daha 🤣inşallah da dönmez yarın 35 haftalık olacaz 🌸🤰
zeynepikramom Benim normalde sezeryan cunku ikinci kizimi bekliyorum ama 7 aylikken donmustu ve halan donuk pozisyonda
Tbrk ZeynepFatih 3 haftada 344 grammi almis cnm. Yanilmiyorsam 1300du. Bnde gidicem 32ci haftamda merak ediyrm
ZeynepFatih MedineDinztrk orası öyle ama sezaryen çok ürkütücü geliyor niyeyse ama yavrumun sağlıklı olması daha önemli hayırlısı neyse o olsun
ZeynepFatih Elfibrhm2609 ay MaşaAllah 😍 İnşaAllah dönmez normal doğal bir Doğum yaparsınız darısı bize 😁
ZeynepFatih gizemmm benim de 24de dönmüştü 28de tekrar kafası yukarı çıkmıştı şimdi hala yukarıdaymış