Melosum34 Kızlar düşügum ile beraber 3.gebeligim olmuş oluyor şuan 18+4 üm bugün çok net şekilde hissediyorum tatlı yedim diye mi bilmiyorum ama baya hissediyorum sanki ilk hamileliğim gibi bir his 😇
Ervazengin01 Melosum34 benim şuan hiç yerinde durmuyor geceleyin bişi oluyor küçük yaramaza ordan oraya koşuyor sanki içimde 😂🫣
Melosum34 basakc36 teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙂
Melosum34 Larraa ay çok güzel ya sanki ilk gebeliğm öyle heyecan yapıyorum nasıl hareket ediyor hiç durmadan 😃 siz kaç haftaliksiniz
Melosum34 Larraa doktorlar 18-22 hafta arası hissedilir diyor biraz kalmış sık dişini değiyor bu anlara cidden şuan bakınca bile gozle görülür şekilde hareket ediyor bende bu kadar beklemiyordum Bi anda😃
Melosum34 Ervazengin01 maalesef karnimizda hangi saatlerde uyaniksa doğunca da o saatlerde uyanık olacaklar şuan keyfini çıkaralım 😂
Ervazengin01 Melosum34 ay o zaman yandık benimki gece yatınca hiç durmuyor. Gündüzden daha hareketli ve ben uykuyu çok seviyorum bittim ben 😂sağlıklı olsunlar da artık napalim analık işte mecbur 🫣