Merve_bdk Kızımın adı Defne ikinci bebeğim de kız defneye uyumlu isim arıyorum ben duru dıyorum esim sabun markası gibi diyor o duygu diyor bende duyguya ısınamıyorum sizlerinde fikirlerine talibim
myavocado Merve_bdk bence söyleniş olarak değil de anlam olarak uyumlu kardeş isimleri daha hoş oluyor. Defne ye uygun bence yine bir ağaç, çiçek İsmi düşünebilirsiniz, Melisa, yasemin, gibi 😊
TgceDfne Merve_bdk Sude 💖. Bende ikinciye hamileyim kızımın adı Defne kız olsaydı Sude düşünüyordum. Defne Sude hem uyumlu hem ikisi de naif, kibar ve güzel isim bence 🌸. Oğlum olacak şimdi babası Ömer olsun dedi. Uyumlu değiller ama sağlıklı olsunlar hayırla gelsinler 💐🧡
KurabiyeninAnnesi123 Merve_bdk başlığı görür görmez bende duru dedim 😂 yazmaya girdim sizin aciklamayi okudum bende 2. Kizima defne adini koyucam iki isimli olarak düşünüyorm Defne duru olarak
Trilecee Merve_bdk duru çok kaba geliyor bana kendi adım duygu aşırı duygusalım bence ikiside güzel değil başka daha kibar bişe düşün Asya İpek İnci Nil Ela Elif gibi gibi