Senin memnun kalmana çok sevindim bende orda doğum yaptım ve çok pişmanım bidaha o hastanenin kapısınu açmam kurban bayramı arifesi doğum yaptım herşey normal gidiyordu kendi sancım açıklığımda vardı bana fitil taktılar ardına suni sancı verdiler kendi sancım zaten çok şiddetliydi o doğum dalgalarını karşılayamadım nefesimle ve benim nabzım düştü bebeğin düştü acil sezeryaba aldılar belimden uğuşturdular olmadı genel baydılar olmado en son kolumdan narkoz verdiler ve kollarımı bacaklarıma çöktüler acıdan çırpınıyodum sağlıkla aldım kucağıma ama doğumdan sonra narkozdan dolayı vücudum alerji yaptı serum taktılar ve 10 gün sonra yara yeri enfeksiyonu oldu hastanede yattım 10 gün boyunca sıvı çektiler sürekli dikişlerime bastırdılar eger gerek duysalardı tekrardan açacaklardı beni bildiğin trmanma oldu bende çocuğum 3 aylık ama atamadım üstümden o yaşadıklarımı ve arkadaşımda benle aynı hastane doğum yaptı açıklığı yoktu kendi sancısı ile 14 saat sonra doğum yaptı ve hiç bir tane sancı vs vermemişler benim bildiğim açıklığı olmayana verilir benim 6 cm di en son oldu bittiye getirdiler beni bilkent hastanesinde yapmwdığımw çok pişmanım kimseyi korkutmak gibi bi çabam yok ama ben tercih etmem bir daha sağlıklw büyütün evladınızı 🤲☺️