Meltemmmm Arkadaşlar aşırı şekilde burnum tıkalı nefes alamıyorum artık otrivine mentol kullanmaktan bıktım artık biraz fayda ediyo sonra geçiyo ne yapabilirim 😞
Busrademiir Meltemmmm Deniz suyu kullanabilirsin, benim de alerjim var üstüne bir de hamilelikte yapıyor burnum hep tıkalı geziyorum doktorum deniz suyunu önerdi ama kendin doktoruna sen bir sor istersen her şekilde 😊
Sedef-345 Meltemmmm ne deniz ne okyanus suyu banada fayda etmedi . Gecenin bi yarısı uyanıp tv izlerdim 😂😂😂 burnumun tıkanıklığından.
Bebekim123 Meltemmmm canım aynı sıkıntı bende de vardı maalesef geçen grip olunca bi’tane ilaç verdi o öyle güzel geldi ki çok şükür şimdi rahatım ama alışmışım ağzımdan nefes almaya burnumu unutuyorum😊
Meltemmmm Busrademiir deniz suyu flnda fayda etmiyor canım ya 😞kendim tuzlu su fln yaptım oda fayda etmiyor yine otrivine den fayda görüyorum biraz ama geceleri hiç uykum yok artık kafayı yemek üzereyim her saat kalkıyorum
Busrademiir Meltemmmm O zaman buharlı su yap sen kovanın içine sıcak su koy üstüne de eşarp gibi eski yöntem aklıma bir de bu geldi 😁
Meltemmmm Sedef-345 bende aynen öyleyim yani yakında kafayı yicem ☺️ Bir çözüm bulamadım uykusuzluktan ölcem artık o derece tıkalıyım
Meltemmmm Sedaince benimde öyle oluyor ama mecburen kullanıyorum yoksa hiçbir şekilde açılmıyor o bile fayda etmiyor yani
Zeynepsa Meltemmmm viks buhar olarak ice çekiliyor netten bak canim. Ama hamielysen yan etkisi nedir bilmiyorum
Duygu07 Meltemmmm canım dün gece hiç uyumadım bu sebepten. Annem bir kaba kaynamış su koydu buharını içime çektim beş dk falan şuan gayet iyiyim dene mutlaka işe yarıyor
Gamzekaba Ben sabah akşam bide tıkandığında tuzlu suyla yıkıyordum burnumu genizime çekip 2 güne geçmişti benimde . İnşallah şifa olur 🤗
Migrenligebe Meltemmmm ben burun tikanikligi yasadigimda surekli tuzlu su yapip siringayla burnuma verdim. Bikac gune rahatladi. Kimyasal da kullanmamis oldum