gktgmom Kaderimmmm16899 ben hem reflü yatağı hemde babynest aldım ikisinde de yatırıyorum babynestte güzel uyuyor
Sumeyye1134 Kaderimmmm16899 ben almadım gerekte olmadı ama reflü yatağı gerekli ben her işimi onda yaptım
Esum48 Kaderimmmm16899 benim annem yapti besigin icinde kullaniyorum. Salonda oturdugumuz zamman koltuga koyuyorum kenari korunakli oldugu icin icim rahat ediyor
Pelinaltnl Valla babynest ben almadım internetteki Çinlilerin sagolsun bir havlu ve yastık kılıfiyla kolayca yapilabildigini gosterdi😂 kısa bir süre kullanılacak gibi duruyor bide ben sallanan ana kucagi alacagim ondan almadım
Kaderimmmm16899 Pelinaltnl beşiğin içine yatak olarak aldım bide biyere giderken lazım olur diye kocam da ne gerek var dedi aklıma takıldı 😂😂
Pelinaltnl Kaderimmmm16899 benim kocamda tam tersi herseyi alalım diyor ben diyorum ne gerek var herseyin pratiği buluyorum ona sok oluyor😂😂 askim ben çok üşengecim hele bide dışarı çıkınca canta dahi takmayı sevmem zaten karar kara düşünüyorum bebekle dışarı nasılsın cikacam o eşyaları nasıl taşıyacam diye a bide baby nest alırsam aslaaa dışarı tasiyamam😂😂
gktgmom Kaderimmmm16899 yatar canım mutlaka ben birini beğenmezse diğerine yatırıyorum iyiki de almışım
Kaderimmmm16899 Pelinaltnl haahja ben de hevesliyim ama eşimde ne gerek var diyor ama alıyor ne istesem 😂😂😂
Kaderimmmm16899 Esum48 ben de ona sebep istedim bebeğin beşiğin içinde yatak cok ince babynestle kalın olur yatak 😊
Enfal_06 Kaderimmmm16899 ben beşiğin içine reflü yatağı aldım baby nest kullanışlı mi bilmiyorum reflü yatağını beşikten çıkarıp her yere götürüyorum
Bergamot Kaderimmmm16899 reflü yatağı almıştım. Çantası da vardı nereye gitsem hep yanımda götürdüm. %100 tavsiye
metemom_ Kaderimmmm16899 Umay bebeğin katlanır babynesti var bende hemde reflü yatağı elim ayağım oldu diyebilirim doğumdan sonra birlikte yattık yanıma rahatlıkla koydum uzun yola çıktık arabanın arka koltuğuna koydum bebeğim rahat rahat gitti çanta şeklinde olduğu için rahatça gezdirdim öneririm