Emineeylul-eren Arkadaşlar merhaba. 36+1 günlük hamileyim bebek çok hareketli çok tekmeliyor kolay doğum olması için ne yapmalıyım. Kilosu 2 .500 kiloydu en son 27 gün var doğuma daha ne yapmam gerek kolay olması için 3. Gebeliğim 🥰
Bendiyebiri_ Emineeylul-eren aynıyız canim.ikinci gebeliğim bebegim ara ara çok hareketleniyor şuan normal doğum için ve kolay olması için hareketler yapıyorum suquat gibi falan ama sancım falan yok ağrı falanda
Emineeylul-eren Bendiyebiri_ bnm de aynı sancı ve ağrı yok ama. Çok hareketli bnde srekli ayakatayim hareketliyim 1 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var. Onlar yetiyor zaten hareket olarak yaramazliklari vs falan😂
Bendiyebiri_ Emineeylul-eren aynen benim oğlumda 2 ay sonra 3 yaşında olucak çok yormaya başladı gece uyuyamıyorum dinlenmek gündüz zaten hiç yok
Emineeylul-eren Bendiyebiri_ Allah kolaylık versin inşallah çok zor gercekten ben ne yapacağım bilmiyorum bile 3. Gebeliğim ve erkek olucak 1 yaşındaki oğlum braz hareketli ve bebeği severmi sevmezmi zarar verir mi vermezmi dye düşünüyorum beşik bile yüksek yani yetismesin dye herşeyi düşündüm 😂🥰
Bendiyebiri_ Emineeylul-eren valla canım ne yapsak yine ara ara sevecekler ara ara kıskanacaklar oğlum hadi bebek gelsin diyor sonra bebeği değil beni besige koy salla
Emineeylul-eren Bendiyebiri_ hayırlısı olsun inşallah kızımla abisiyle oynarlar artık kızım çok hevesleniyor kardeşim doğacak oyun oynayacqm dye bakalım inşallah alisirlar